ifadeye çağırıldım yardıma ihtiyacım var

Kanka dijital kod yerine geçtiği için iptali yapılamıyor siparişlerin. Ayrı olarak dijital kodların gönderildiği sms veya mail adresi kime ait acaba?
Bir ayrı nokta da bu adamın kartında güvenlik onay kodu yok mu? Hadi bu güvenlik kodunu geçtim sipariş verilen hesabı başka kimler kullanıyordu?
Hesap sadece bende vardı şifreyi nasil buldular bilmiyorum bide kağıtta numarasını bilmediğim bir numara vardı ifade tutanağında benim telefonum dışımda onuda beyan ettim numara hakkımda bilmiyorum diye

Merhaba arkadaşlar trendyol dan yaklaşık 1 sene önce hesabıma biri girip başkasının kredi kartıyla alışveriş yapmış ve adresim hesap ve telefon numaram trendyolda kayıtlı olduğu için ve siparişler bana geldi sonra bende trenyolla iletişime geçtim durumu bildirim o gün bana şifreyi değiştirin yeterli olcak dendi alışverişte 7500 TL değerinde 3 kademeli dijital oyun kodları burayada hatta konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/trendyol-yanlis-siparis.293372/ dünde aradılar bu olay için ifadeye çağırdılar bende bu sabah gittim ifade verdim siparişleri benim yapmadığıma dair şuan için ne olur bilemiyorum kredi kartından alışverişi yapan kişi parasını istiyor böyle bir durum başına gelen varmı şimdi ne yapmam lazım tam olarak bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim trendyol hesabımı kapatmıştım ama aynı gmaille yeniden açtım sipariş şuan gözükmüyor
Siparişi verenlerin ip adresinden belli degil mi bulsunlar işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elite hesapsan cc geciyor elite hesaarda open bullet dan crack lemislerdir hesabini oyle gecmislerdir trendyol log tutmuyormu hic ? İp den bulsun vpn fln onun ugrasmasi lazim
Elite hesaplar da 3d yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 d ship atmış altın çocuklar :D başın yanmaz korkma
3d nasıl geçiyorlar aga belli ki sm çekmişler kart sahibine

Merhaba arkadaşlar trendyol dan yaklaşık 1 sene önce hesabıma biri girip başkasının kredi kartıyla alışveriş yapmış ve adresim hesap ve telefon numaram trendyolda kayıtlı olduğu için ve siparişler bana geldi sonra bende trenyolla iletişime geçtim durumu bildirim o gün bana şifreyi değiştirin yeterli olcak dendi alışverişte 7500 TL değerinde 3 kademeli dijital oyun kodları burayada hatta konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/konu/trendyol-yanlis-siparis.293372/ dünde aradılar bu olay için ifadeye çağırdılar bende bu sabah gittim ifade verdim siparişleri benim yapmadığıma dair şuan için ne olur bilemiyorum kredi kartından alışverişi yapan kişi parasını istiyor böyle bir durum başına gelen varmı şimdi ne yapmam lazım tam olarak bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim trendyol hesabımı kapatmıştım ama aynı gmaille yeniden açtım sipariş şuan gözükmüyor
Hocam 3D secure diye bir şey var kartını korusaymış para ödemenize gerek yok bence, dava sürecinde herhangi bir delil yoksa haklı çıkarsınız.

Bir tanıdığımın kartından da alışveriş yapılmıştı internet üzerinden biseyler almışlar kod vesaire gelmeden banka parayı geri iade etti senin durumda da bisey çıkmaz gibi banka mağdura para ödemesini yapar olay kapanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,737
Üyeler
185,940
Son üye
texuanze
Geri