Abuk sabuk şeyler söylemek yerine beğenmediğini söylersen tabii ki de banlanmazsın insanlar eleştirileri üzerinden bizi kötülemeye çalışınca buradan uçuyorlar, Dell piyasadaki albenisi en yüksek markalardan bir tanesi ki bu cihaz 17K'dan bile satış görüyor şuan ellerindeki bütçe ile 2000TL indirime gittiler.Beğenmedim dersem ban yer miyim bilmiyorum
Eğer yukarıdaki DELL paylaşıldıysa tabii
Sadece 11800H + 3050Ti ile 5800H 3050 aynı fiyatta ve bu DA adıyla çıktığı için beğenmedim. Genelde DA adıyla çıkan ürünler bariz EN İYİ olur. Lakin bu iyi. Bariz en iyi değil. Yine de 0' dan iyidir diyip geçiyorum.Abuk sabuk şeyler söylemek yerine beğenmediğini söylersen tabii ki de banlanmazsın insanlar eleştirileri üzerinden bizi kötülemeye çalışınca buradan uçuyorlar, Dell piyasadaki albenisi en yüksek markalardan bir tanesi ki bu cihaz 17K'dan bile satış görüyor şuan ellerindeki bütçe ile 2000TL indirime gittiler.
Dell gibi arge yapıp ürün satan marka ile hazır ürüne etiket basan markanın maliyeti aynı olmuyor ne yazık ki ve dikkat ettiysen hiçbir sosyal medya ağımda Casper ürün paylaşmıyorum çünkü HB verilerimde insanların Casper ürün almak istemediğini gördüm, insanlar aşırı bir indirim görürse tercih ediyor.
Şunu da not düşeyim Casper bizimle çok çalışmak istiyor biz de onlara zamanında "insanlar size tepkili o halde bize üst ve orta segment birer adet cihaz gönderin artısı eksisi neyse her şeyi ile insanlara anlatalım video yapalım" dedik SONUÇ? göndermediler. Sevgiler
Reis bu laptopu alacak bütçem yok maalesef fazlasiyla aşıyor 10.000'TL' Civarında 5600H işlemcili rtx 3050'li bir laptop Gelirmi?Abuk sabuk şeyler söylemek yerine beğenmediğini söylersen tabii ki de banlanmazsın insanlar eleştirileri üzerinden bizi kötülemeye çalışınca buradan uçuyorlar, Dell piyasadaki albenisi en yüksek markalardan bir tanesi ki bu cihaz 17K'dan bile satış görüyor şuan ellerindeki bütçe ile 2000TL indirime gittiler.
Dell gibi arge yapıp ürün satan marka ile hazır ürüne etiket basan markanın maliyeti aynı olmuyor ne yazık ki ve dikkat ettiysen hiçbir sosyal medya ağımda Casper ürün paylaşmıyorum çünkü HB verilerimde insanların Casper ürün almak istemediğini gördüm, insanlar aşırı bir indirim görürse tercih ediyor.
Şunu da not düşeyim Casper bizimle çok çalışmak istiyor biz de onlara zamanında "insanlar size tepkili o halde bize üst ve orta segment birer adet cihaz gönderin artısı eksisi neyse her şeyi ile insanlara anlatalım video yapalım" dedik SONUÇ? göndermediler. Sevgiler
Çok zor ama haziran'a kadar her şey olabilir. Bilgisayarsız yanıyorum kavruluyorum demiyorsan biraz da riske girerek beklenebilir.Reis bu laptopu alacak bütçem yok maalesef fazlasiyla aşıyor 10.000'TL' Civarında 5600H işlemcili rtx 3050'li bir laptop Gelirmi?
Beklerim reiste extrem bir indirim olursada kaçırmak istemem tabi umarım şu piyasa bir an önce eskiye dönerÇok zor ama haziran'a kadar her şey olabilir. Bilgisayarsız yanıyorum kavruluyorum demiyorsan biraz da riske girerek beklenebilir.
Monster bir şey yaptı mı? Belki o da çalışmak istemiştir. Son dönemlerde ciddi kaliteli cihazlar sundular. Gerçi Monster kendiyle aynı renk olmayan forumlarla/kanallarla çalışır mı bilmiyorum.Şunu da not düşeyim Casper bizimle çok çalışmak istiyor biz de onlara zamanında "insanlar size tepkili o halde bize üst ve orta segment birer adet cihaz gönderin artısı eksisi neyse her şeyi ile insanlara anlatalım video yapalım" dedik SONUÇ? göndermediler. Sevgiler
15k ya 3060 lı 18k ya 5800h 3060 lı görünce benim de ilgimi çekmedi. iş + oyun amaçlı alınır gibi.Beğenmedim dersem ban yer miyim bilmiyorum
Eğer yukarıdaki DELL paylaşıldıysa tabii
Monster bir şey yaptı mı? Belki o da çalışmak istemiştir. Son dönemlerde ciddi kaliteli cihazlar sundular. Gerçi Monster kendiyle aynı renk olmayan forumlarla/kanallarla çalışır mı bilmiyorum.