Neler Yeni

İftardan sonra Abdullah Reis Laptop Paylaşacak!

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
işlemcisi olsun rami olsun ssd si olsun güzel bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

3050 ti olup ssd si düşük rami düşük işlemci düşük olduktan sonra çöp oluyor bence güzel olmuş

JrFuKi.

80+ Bronze
malesef hayal kırıklığı oldu bu model yinede ellerine saglık arkadasın

edit: Kendi bütçem için, bu fiyatta elbette iyi

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Beğenmedim dersem ban yer miyim bilmiyorum

Eğer yukarıdaki DELL paylaşıldıysa tabii
Abuk sabuk şeyler söylemek yerine beğenmediğini söylersen tabii ki de banlanmazsın insanlar eleştirileri üzerinden bizi kötülemeye çalışınca buradan uçuyorlar, Dell piyasadaki albenisi en yüksek markalardan bir tanesi ki bu cihaz 17K'dan bile satış görüyor şuan ellerindeki bütçe ile 2000TL indirime gittiler.

Dell gibi arge yapıp ürün satan marka ile hazır ürüne etiket basan markanın maliyeti aynı olmuyor ne yazık ki ve dikkat ettiysen hiçbir sosyal medya ağımda Casper ürün paylaşmıyorum çünkü HB verilerimde insanların Casper ürün almak istemediğini gördüm, insanlar aşırı bir indirim görürse tercih ediyor.

Şunu da not düşeyim Casper bizimle çok çalışmak istiyor biz de onlara zamanında "insanlar size tepkili o halde bize üst ve orta segment birer adet cihaz gönderin artısı eksisi neyse her şeyi ile insanlara anlatalım video yapalım" dedik SONUÇ? göndermediler. Sevgiler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Abuk sabuk şeyler söylemek yerine beğenmediğini söylersen tabii ki de banlanmazsın insanlar eleştirileri üzerinden bizi kötülemeye çalışınca buradan uçuyorlar, Dell piyasadaki albenisi en yüksek markalardan bir tanesi ki bu cihaz 17K'dan bile satış görüyor şuan ellerindeki bütçe ile 2000TL indirime gittiler.

Dell gibi arge yapıp ürün satan marka ile hazır ürüne etiket basan markanın maliyeti aynı olmuyor ne yazık ki ve dikkat ettiysen hiçbir sosyal medya ağımda Casper ürün paylaşmıyorum çünkü HB verilerimde insanların Casper ürün almak istemediğini gördüm, insanlar aşırı bir indirim görürse tercih ediyor.

Şunu da not düşeyim Casper bizimle çok çalışmak istiyor biz de onlara zamanında "insanlar size tepkili o halde bize üst ve orta segment birer adet cihaz gönderin artısı eksisi neyse her şeyi ile insanlara anlatalım video yapalım" dedik SONUÇ? göndermediler. Sevgiler
Sadece 11800H + 3050Ti ile 5800H 3050 aynı fiyatta ve bu DA adıyla çıktığı için beğenmedim. Genelde DA adıyla çıkan ürünler bariz EN İYİ olur. Lakin bu iyi. Bariz en iyi değil. Yine de 0' dan iyidir diyip geçiyorum.

Reis bu laptopu alacak bütçem yok maalesef fazlasiyla aşıyor 10.000'TL' Civarında 5600H işlemcili rtx 3050'li bir laptop Gelirmi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reis bu laptopu alacak bütçem yok maalesef fazlasiyla aşıyor 10.000'TL' Civarında 5600H işlemcili rtx 3050'li bir laptop Gelirmi?
Çok zor ama haziran'a kadar her şey olabilir. Bilgisayarsız yanıyorum kavruluyorum demiyorsan biraz da riske girerek beklenebilir.

Çok zor ama haziran'a kadar her şey olabilir. Bilgisayarsız yanıyorum kavruluyorum demiyorsan biraz da riske girerek beklenebilir.
Beklerim reiste extrem bir indirim olursada kaçırmak istemem tabi umarım şu piyasa bir an önce eskiye döner

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Monster bir şey yaptı mı? Belki o da çalışmak istemiştir. Son dönemlerde ciddi kaliteli cihazlar sundular. Gerçi Monster kendiyle aynı renk olmayan forumlarla/kanallarla çalışır mı bilmiyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Monster bir şey yaptı mı? Belki o da çalışmak istemiştir. Son dönemlerde ciddi kaliteli cihazlar sundular. Gerçi Monster kendiyle aynı renk olmayan forumlarla/kanallarla çalışır mı bilmiyorum.

14.400 e bu nasıl ramı 16 yapsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,029
Üyeler
163,928
Son üye
Akın13
Top Bottom