Iğdır'da işletme okunur mu?

Iğdır'da yaşamıyorsan hayır
Hocam ikinci üniversitede bilgisayar programcılığına kayıt yaptırmak için yazmak istiyorum. 1,5-2 yıl sonra kaydımı sildirip dgs ile bilgisayar müh geçmek istiyorum. Yani bölüm köprü görevi görecek.

Bu bölümü tercih etmek için mantıklı sebep göremiyorum.

Hocam ikinci üniversitede bilgisayar programcılığına kayıt yaptırmak için yazmak istiyorum. 1,5-2 yıl sonra kaydımı sildirip dgs ile bilgisayar müh geçmek istiyorum. Yani bölüm köprü görevi görecek.
Sıralaman kaç her kategoride,nerede yaşıyorsun Iğdır'a kadar gitmene gerek yoktur belki

Igdir Okunmaz Reis hatta bana kalirsa turkeyi ortadan 2'ye bolerim ama cizgi doguya bi tik daha yakin olacak yani samsun'dan assagiya bi cizgi cekerim ve Sag tarafta yanio dogu tarafinda kalan hic bir sehire okumaya gitmem sahsen

Igdir Okunmaz Reis hatta bana kalirsa turkeyi ortadan 2'ye bolerim ama cizgi doguya bi tik daha yakin olacak yani samsun'dan assagiya bi cizgi cekerim ve Sag tarafta yanio dogu tarafinda kalan hic bir sehire okumaya gitmem sahsen
sende üni tavsiyesi ayağına ülkeyi cetvelle böldün :) doğu taraftaki üniversitelerin %95'i oy toplamak için yapılmış

ıgdırda bırak okumayı ınsanlar zor yasıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,601
Üyeler
188,133
Son üye
UrbanHero
Geri