Kral hemen öyle ölemiyon ya sadece ömrünğ kısaltıyorişsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem
olsun Allah bilir ben düz hesap gittimKral hemen öyle ölemiyon ya sadece ömrünğ kısaltıyor
yanı cok olmeyı ıstıyosan yavas yavas ılerıde hastalıklarla olmektense daha alternatıf olmek var ayrıca kaslı olmekde pek cazıp bırsey degıl benceişsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem
yok cıkmazYapma be kardeşim hayattan bikmissin ama daha uzun ömrün var önüne daha neler çıkacak ne fırsatlar çıkacak belki de
Kendini dolaylı yoldan öldürürsen cehennemin dibini boylarsın bir de onu düşün herşeye ilk olarak olumlu yönden bak karneye düşük not gelirse annenden azar babandan şamar yersin değil mi ?işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem
? İğne basınca birden şiseceğini düşünmen ne kadar acizce istediğin kadar iğne bas istediğin kadar hormon takviyesi al çalışmadan emek vermeden hiç bi cacık olmaz ki bir kere o emeğin sabrın karşılığını al bırakamazsın hayatı bu kadar kolay. İğne basıp ölecem ne ya trajikomik sen ölmek istemiyorsun içindekileri öldürmek istiyorsun ve onlarında tek sebebi senin bakış açın. Ölüm ne kaçış ne de bir kurtuluştur sadece sen onu öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor. Ölüm, ölmek gibi kelimeleri dile getirmeden önce iki kez düşün ne kadar ciddi kelimeler olduğunu hatırla ve saçma sapan bir şeye girişme. Esenlikler dilerim.işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem