Neler Yeni

Iğne vurup ölücem ilerde

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
berk
işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem
Kral hemen öyle ölemiyon ya sadece ömrünğ kısaltıyor

Clayz

80+ Silver
yanı cok olmeyı ıstıyosan yavas yavas ılerıde hastalıklarla olmektense daha alternatıf olmek var ayrıca kaslı olmekde pek cazıp bırsey degıl bence :D

flowzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fre Pover
Yapma be kardeşim hayattan bikmissin ama daha uzun ömrün var önüne daha neler çıkacak ne fırsatlar çıkacak belki de

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Alperen Yılmaz
Kendini dolaylı yoldan öldürürsen cehennemin dibini boylarsın bir de onu düşün herşeye ilk olarak olumlu yönden bak karneye düşük not gelirse annenden azar babandan şamar yersin değil mi ?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
? İğne basınca birden şiseceğini düşünmen ne kadar acizce istediğin kadar iğne bas istediğin kadar hormon takviyesi al çalışmadan emek vermeden hiç bi cacık olmaz ki bir kere o emeğin sabrın karşılığını al bırakamazsın hayatı bu kadar kolay. İğne basıp ölecem ne ya trajikomik sen ölmek istemiyorsun içindekileri öldürmek istiyorsun ve onlarında tek sebebi senin bakış açın. Ölüm ne kaçış ne de bir kurtuluştur sadece sen onu öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor. Ölüm, ölmek gibi kelimeleri dile getirmeden önce iki kez düşün ne kadar ciddi kelimeler olduğunu hatırla ve saçma sapan bir şeye girişme. Esenlikler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,579
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom