Iğne vurup ölücem ilerde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

kraxius35

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
23
işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem

işsizim iş bulursam ilk iş iğne basmak olucak vurmayı bilmişyorum ama birini bulurum kaslı ölücem bu sıkıcı hayattan sıkıldım ölene kadar çalış emekli olunca ölmeyi bekle bunaldım şişip ölücem
Kral hemen öyle ölemiyon ya sadece ömrünğ kısaltıyor

yanı cok olmeyı ıstıyosan yavas yavas ılerıde hastalıklarla olmektense daha alternatıf olmek var ayrıca kaslı olmekde pek cazıp bırsey degıl bence :D

Yapma be kardeşim hayattan bikmissin ama daha uzun ömrün var önüne daha neler çıkacak ne fırsatlar çıkacak belki de

Kendini dolaylı yoldan öldürürsen cehennemin dibini boylarsın bir de onu düşün herşeye ilk olarak olumlu yönden bak karneye düşük not gelirse annenden azar babandan şamar yersin değil mi ?

? İğne basınca birden şiseceğini düşünmen ne kadar acizce istediğin kadar iğne bas istediğin kadar hormon takviyesi al çalışmadan emek vermeden hiç bi cacık olmaz ki bir kere o emeğin sabrın karşılığını al bırakamazsın hayatı bu kadar kolay. İğne basıp ölecem ne ya trajikomik sen ölmek istemiyorsun içindekileri öldürmek istiyorsun ve onlarında tek sebebi senin bakış açın. Ölüm ne kaçış ne de bir kurtuluştur sadece sen onu öyle görmek istediğin için sana öyle geliyor. Ölüm, ölmek gibi kelimeleri dile getirmeden önce iki kez düşün ne kadar ciddi kelimeler olduğunu hatırla ve saçma sapan bir şeye girişme. Esenlikler dilerim.

Tren vur bari de daha hizli olsun.

200 bin liralık bir demir yığını işini görecektir.

İğneyi bastıktan sonra hemen ölmek yerine yavaş yavaş acı içinde kalırsan ne olacak kendi başına hareket edemeyecek hale getirip kendini bu şekilde kalırsan ne olacak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,928
Üyeler
186,692
Son üye
wristcuter
Geri