Barneystinson
80+ Silver
Arkadaşlar ihlas kolejine gitmeyi düşünüyorum ama sınavdan çok çalışmama rağmen 281 puan aldım yüzde 45 e girdim
Paran okul için yeterliyse girebilirsinArkadaşlar ihlas kolejine gitmeyi düşünüyorum ama sınavdan çok çalışmama rağmen 281 puan aldım yüzde 45 e girdim
Paran okul için yeterliyse girebilirsin
Annem alırsalar gidersin demişti o yüzden sordumAdında "kolej" geçiyorsa anadolu lisesi bölümüne parayla girebilirsin
Tüm okullar için geçerli
ama bazı okullarda özel okullar ücretsizAnnem alırsalar gidersin demişti o yüzden sordum
Nasıl yaniama bazı okullarda özel okullar ücretsiz
mesela mesleki ve teknik lise fakat özel okul gerçektende ücretsiz ama samsundaNasıl yani
Nitelikli okul ile karıştırmış olabilir misin? Burada da var teknik lise. Fen lisesi ile aynı durumda. İkisi de nitelikli okul.mesela mesleki ve teknik lise fakat özel okul gerçektende ücretsiz ama samsunda
BakabilirsinNitelikli okul ile karıştırmış olabilir misin? Burada da var teknik lise. Fen lisesi ile aynı durumda. İkisi de nitelikli okul.
Ücretsiz özel okul yoktur herhalde.
Paran varsa oluyorArkadaşlar ihlas kolejine gitmeyi düşünüyorum ama sınavdan çok çalışmama rağmen 281 puan aldım yüzde 45 e girdim