Neler Yeni

İhtiyaç Kredisiyle Araba Alicam yardımcı olur musunuz

Sana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Erdem Arık
Merhaba arkadaşlar şu an 200 bin liram ailemden 150 bin bankadan da 12 ay taksitle %3.80 oranlı 150 bin kredi çekip maks 500 bin bandında araç almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var şu an araba piyasası durgun elinde sadece nakit olanlar alım satım yapabiliyor ama Ocak ayında asgari ücrete zam gelmesiyle birlikte araç fiyatlarında artış olur mu yoksa yine yatay mı seyreder önümüzdeki hafta da Merkez Bankası kararı var bence 5 puan artış olur ya da sabit bırakırlar sizce mantıklı olan ne biraz daha bekleyip taşıt kredisiyle araç almak mı yoksa şu an elimdeki parayla alım yapmak mı araç konusunda yardımcı olacak varsa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Hocam piyasa hakkında pek bir şey söyleyemem ama geçmiş asgari ücret (şu anki) üzerinden borç yaparsanız daha mantıklı.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
Merhaba arkadaşlar şu an 200 bin liram ailemden 150 bin bankadan da 12 ay taksitle %3.80 oranlı 150 bin kredi çekip maks 500 bin bandında araç almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var şu an araba piyasası durgun elinde sadece nakit olanlar alım satım yapabiliyor ama Ocak ayında asgari ücrete zam gelmesiyle birlikte araç fiyatlarında artış olur mu yoksa yine yatay mı seyreder önümüzdeki hafta da Merkez Bankası kararı var bence 5 puan artış olur ya da sabit bırakırlar sizce mantıklı olan ne biraz daha bekleyip taşıt kredisiyle araç almak mı yoksa şu an elimdeki parayla alım yapmak mı araç konusunda yardımcı olacak varsa sevinirim
esnafa düşük faiz çıkıyor tanıdık varsa onla yapın fiyatların artacağını düşünüyorum çünkü ufaktan dizel araçlara zam gelmeye başladı

Sana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay Erdem Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
esnafa düşük faiz çıkıyor tanıdık varsa onla yapın fiyatların artacağını düşünüyorum çünkü ufaktan dizel araçlara zam gelmeye başladı
Onerbileceginiz araç modeli var mı

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Fiyatlara anormal bir zam gelmez, çünkü kredi verilmediği için piyasa ölü zaten, 2024 daha çok kemer sıkılmaya gidileceği için piyasa iyice ölecek. Borçlanmayı şuan ki maaşın ile yapman daha iyi zam gelince rahatlarsın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Piyasa ölmez duraklar. Hızlı olduğu dönemde değiliz çünkü nakit yok. Neden olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bir kaç kişi fiyat düşürür sonra artırır. Yıl gelmeden markalar sıfır araçlara zam yapmaya başladı. Öncülüğünü de togg yaptı. Yani her türlü zam gelecektir. Şuan elinde para varsa al derim. Tebde 3.34 ihtiyaç kredisi veriyor. Sırf elindeki banka olacak değil de uygun bankaya bak bence
Yatırım tavsiyesi değildir

HDogus

80+ Bronze
Artması bir şey ifade etmez kredi muslukları açılmadığı sürece sadece nakiti olan alabilir buda fiyatların fırlamasını engeller. İhtiyacın varsa bütçene göre alabilirsin yerinde olsam kredisiz bütçeme göre bir şey alır sonra yükseltirdim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı araç Accent Blue diyebilirim.

Top Bottom