kedi seviyorum
80+
Hangisi daha iyi? Günümün çoğu bilgisayarda geçiyor. Oyun oynamıyorum
Kanka kaç kg olarak kullandın ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum v5 i 110 kgyim koltuğu zorlayabileceğin max şekildede zorluyorum (180 derece yatırıp 30 dk 1 saat telefonda takılmak gibi) banamısın demedi şu zamana kadar tek şikayetim boyun yastığının pozisyonuHawk alma kesinlikle. Sağlam ve rahat değil. 2tanesi de sırt kısmından yıkıldı. İkea marcuslar çok rahay, bütçe çıkarsa da kesinlikle zio al.
87kgyim, arkadaşım 110. İki koltuk da aynı yerden gitti. Hawk ilk koltuk tecrübesi olanlara güzel geliyor genelde, 4-5farklı koltuk kullandım. xdrive 15li, xprimeın bir koltugu vardı,zio fabric,ikea markus,hawk fab aralarında tartışmasız en rahatsız olanı hawktı. O yüzden kesinlikle tercih edilmemeli. Hem rahat değil, hem sağlam değil.Kanka kaç kg olarak kullandın ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum v5 i 110 kgyim koltuğu zorlayabileceğin max şekildede zorluyorum (180 derece yatırıp 30 dk 1 saat telefonda takılmak gibi) banamısın demedi şu zamana kadar tek şikayetim boyun yastığının pozisyonu
kanka daha önce Xdrivenin 2 modelini kullanma şansım oldu internet kafelerde olsun falan rampagede kullandım (en diplerdende kullandım) bitik haldeydi kullandığım rampage falan Hatta biri arkadaşımda var 1453 xdrivenin Hala kullanmakta bende kullanıyorum çokça buluştuğumuzdan yani ilk koltuğum değil kısacası ama fiyatına göre güzel koltuk tabii ki bi secretlab razer asus rog sahibi olmak vardı ancak bizim ülkede özellikle orta gelirli bi aileye sahipsen imkansız gibi tabii ki bütçe yükseldimi kalitede artıyor Zio her türlü fabı tokatlar markus daha çok ps oyuncuları gibi oyuncular için benim gözlemlediğim kadarıyla ikea mağazasındada kullanma şansım olmuştu alçak gelmişti bana biraz87kgyim, arkadaşım 110. İki koltuk da aynı yerden gitti. Hawk ilk koltuk tecrübesi olanlara güzel geliyor genelde, 4-5farklı koltuk kullandım. xdrive 15li, xprimeın bir koltugu vardı,zio fabric,ikea markus,hawk fab aralarında tartışmasız en rahatsız olanı hawktı. O yüzden kesinlikle tercih edilmemeli. Hem rahat değil, hem sağlam değil.
Zioyla arasında 500-600tl oynuyor. 500-600tlden sakınıp kötü ürünü sadece zenginler alır asıl. Sonuçta bi kere alınıyor böyle ürünler, sağlam iyi bi şey almak gerek.kanka daha önce Xdrivenin 2 modelini kullanma şansım oldu internet kafelerde olsun falan rampagede kullandım (en diplerdende kullandım) bitik haldeydi kullandığım rampage falan Hatta biri arkadaşımda var 1453 xdrivenin Hala kullanmakta bende kullanıyorum çokça buluştuğumuzdan yani ilk koltuğum değil kısacası ama fiyatına göre güzel koltuk tabii ki bi secretlab razer asus rog sahibi olmak vardı ancak bizim ülkede özellikle orta gelirli bi aileye sahipsen imkansız gibi tabii ki bütçe yükseldimi kalitede artıyor Zio her türlü fabı tokatlar markus daha çok ps oyuncuları gibi oyuncular için benim gözlemlediğim kadarıyla ikea mağazasındada kullanma şansım olmuştu alçak gelmişti bana biraz
Hocam benim aldığım dönemde bütçe faba el vermişti zio için bütçe fazlaydı F/P olarak fabdan memnunumZioyla arasında 500-600tl oynuyor. 500-600tlden sakınıp kötü ürünü sadece zenginler alır asıl. Sonuçta bi kere alınıyor böyle ürünler, sağlam iyi bi şey almak gerek.