Neler Yeni

IKEA markus alınır mı

bedogokce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bedirhan Gökce
ben markus kullanıyorum, 2 yıl oldu ve memnunum.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
https://www.ikea.com.tr/urun/markus-acik-gri-calisma-sandalyesi-10521858 merhaba bir koltuk almayı düşünüyorum genelde oyun oynamak iöin kullanıcam ikea markus düşünüyorum 9 taksitte var xdrive atak alıcaktım bimden ama kötü yorumlar okudun ikiside aynı fiyat ve taksitte var hangisini almalaıyım iyi forumlar
Alan ve memnun kalmayan çok nadir sanırım bu üründe. Ben şuan hawk fab kullanıyorum. Keşke zamanında bende bu tarz bir şey alsaymışım.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Bürofis gibi markalar varken İkea almam ben şahsen

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Mahir
İkea dayken denemiştim, anlık olarak kullandığım rampage in orta kalite koltuğundan çok daha rahat. Kullananların yorumlarından gördüğüm kadarı ile de oyuncu koltukları gibi 2 gün sonra ses yapmaya başlamıyor. Şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle bir şey alırım. Bana göre oyuncu koltukları tamamen pazarlama stratejisi.

ANYA

80+ Bronze
Transcontinental dediği gibi pazarlama stratejisi çok doğru, gamer koltuk hiç biri rahat gelmedi bana, gamer koltuk almayın diyorum küfür yiyom.
Endişleniyorsan ikea mağaza varsa gidip test etmek daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mlh …….
15 yıldan uzun süredir kullandığım koltuktur.
Kolçaklar yükseklik ayarlı değil. Her masa ike uyumlu olmuyor buyüzden. Sağ kolçak çıkartıp kullandım çok uzun süre , sonra masa değiştirdim.
Siyah deri modelini almıştım, kafa koyma yeri zamanla döküldü. Defalarca müşteri hizmetlerine gidildi. Verdikleri yanıt kolçaklar ve oturma kısmı deri fakat kafa koyma kısmı deri değil kullanıma bağlı dökülme olabilir.. oyüzden deri olmayan versiyonlarının alınması gerektiğini düşünüyorum.
Pek çok benzer fiyata sayılan büro koltuğundan kaliteli
( bulabilirseniz 2 el pistonu kırık bir büro - patron koltuğu edinin)
Pistonu birşekilde boyunuza göre sabitler miss gibi kullanırsınız..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Veysi
Ben de xdrive akdeniz, 15li, xmax rio balerion ve ikea markus arasında kalmıştım
5500 e xmax tercih ettim ama sanki markus almak istiyorum bu konuda uzman arkadaşlar yol gösterse çok mutlu olacağım. Hızlı dönüş olursa siparişi daha kargoya verilmeden iptal etmeye çalışırım.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
seduna bakabilirsin çeşitli modelleri var. özellikle thunder olanlar
Seduna'dan uzak durmanızı öneririm.2 sene önce aldım koltuğu ,geçenlerde otururken kırıldı.80 kiloyum bu arada.Kırılan parça için de güzel bir para istediler benden,koltuğu çöpe attım bende ..

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Alan ve memnun kalmayan çok nadir sanırım bu üründe. Ben şuan hawk fab kullanıyorum. Keşke zamanında bende bu tarz bir şey alsaymışım.
Memnun olmadığınız özellikler neler hocam bende alma arefesindeyim

Top Bottom