İkeadan bence hiç bişey alınmaz geçen sandalye aldığımda anladım parçaların çoğu dandirikten bişeydi ben de kurmayı beceremedimherhangi bir kronik problemi var mı ? Rahatlığı falan nasıl bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
Markus modeli için genel olarak iyi şeyler duydum da yinede bir foruma danışayim dedim. Kıllandırdın beni şimdi.İkeadan bence hiç bişey alınmaz geçen sandalye aldığımda anladım parçaların çoğu dandirikten bişeydi ben de kurmayı beceremedim
gidip denemek en iyisi ben rahat edememiştim markusta ama çok fazla beğenen kişi varherhangi bir kronik problemi var mı ? Rahatlığı falan nasıl bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
Hiç böyle düşünmüyorum. Neredeyse 3 yılı bitti Millberget sandalyem.İkeadan bence hiç bişey alınmaz geçen sandalye aldığımda anladım parçaların çoğu dandirikten bişeydi ben de kurmayı beceremedim
uzun süre kullanmadım ama markus kullananlar çok memnunMarkus modeli için genel olarak iyi şeyler duydum da yinede bir foruma danışayim dedim. Kıllandırdın beni şimdi.
Kıllandırmayım hocam çünkü benim aldığım sandalyenin yorumları da berbattı Markus için bişey diyemem fakat vissle miydi neydi o sandalyeyi öneririm çok rahatMarkus modeli için genel olarak iyi şeyler duydum da yinede bir foruma danışayim dedim. Kıllandırdın beni şimdi.
hawk ve markus arasında bana göre hawk daha rahat ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir. ikisini de deneyip hawk aldım.Deneme imkanım yok hocam bulunduğum şehirde. Siz ne önerirsiniz peki?
kafaya denk gelen kısım çok düz gelmişti belki boyun yastığına alıştığım için de olabilir.Peki markusun neyi rahatsız etti sizi?