Neler Yeni

Ikea Markus alınır mı

tiger1

80+ Bronze
herhangi bir kronik problemi var mı ? Rahatlığı falan nasıl bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkeadan bence hiç bişey alınmaz geçen sandalye aldığımda anladım parçaların çoğu dandirikten bişeydi ben de kurmayı beceremedim
Markus modeli için genel olarak iyi şeyler duydum da yinede bir foruma danışayim dedim. Kıllandırdın beni şimdi.

rave

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
herhangi bir kronik problemi var mı ? Rahatlığı falan nasıl bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
gidip denemek en iyisi ben rahat edememiştim markusta ama çok fazla beğenen kişi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
İkeadan bence hiç bişey alınmaz geçen sandalye aldığımda anladım parçaların çoğu dandirikten bişeydi ben de kurmayı beceremedim
Hiç böyle düşünmüyorum. Neredeyse 3 yılı bitti Millberget sandalyem.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
Markus modeli için genel olarak iyi şeyler duydum da yinede bir foruma danışayim dedim. Kıllandırdın beni şimdi.
uzun süre kullanmadım ama markus kullananlar çok memnun

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Kıllandırmayım hocam çünkü benim aldığım sandalyenin yorumları da berbattı Markus için bişey diyemem fakat vissle miydi neydi o sandalyeyi öneririm çok rahat

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Ahmet Şeker
Deneme imkanım yok hocam bulunduğum şehirde. Siz ne önerirsiniz peki?
hawk ve markus arasında bana göre hawk daha rahat ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir. ikisini de deneyip hawk aldım.

Top Bottom