Neler Yeni

İnceleme Ikea Utespelare Oyuncu Masası

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager
IMG_2981.jpeg

IMG_2992.jpeg
Herkese selam millet geçenlerde bu masayı satın aldım odam için
Odam çok küçük olduğundan katlanır yatak aldım ve masanın ölçülerine gerçekten dikkat etmem gerekiyordu fakat bu masayı gördüm ve ölçülerinin direkt cuk oturduğunu farkettim bir masa yaptırmak yerine altında kablolama için kanalı olan bu masayı satın almak istedim pahalı olsa da ikea üzmez diye düşündüm ve satın aldım şimdi deneyimlere geçelim

Kutu İçeriğinden:

-Tahta masa
-Ayaklık ve yükselti ayarlamak için her ayağa takılan 4 tane demir
-4 tane masa ayağı altı
-Masanın arkasına takılan mesh ızgara demiri
-3 tane bağlantı çubuğu
-Alyan takımı
-Kablolama kanalının ağı ve kancaları
-Nasıl montajlanacağına dair kılavuz

Montajlama:

Montajlama kısmı açıkçası pek zor olmaması gerekiyordu fakat kılavuzu bir tık yanlış anlaşılabilir yaptıkları için benim gibi bu işi ilk defa yapan kişiler için bir tık anlamsız kalabilir dikkat etmeniz gereken tek bir kısım var bence
3 tane bağlantı çubuğu çıkıyor dedim çizim ile anlatabileceksem şu şekilde biraz komik olabilir ama
Bir tane bağlantı çubuğunda aşağıda ki gibi delikler demirin tam ortasında
1698590833900.png

Bir tanesinde köşelere yakın
1698590873345.png

Diğerinde ise hiç yok
1698590895370.png

Deliği ortada olanı mora
Deliği köşede olanı maviye
Deliği hiç olmayanı ise kırmızının olduğu yerde ki deliklere takıyorsunuz
1698590913074.png

Diğer kalan kısımları anlatmıyorum çünkü zaten kolay

Deneyimlerim:

Artıları:
-Sallantı yok sağlam bir masa
-Kablolama kanalı çok güzel büyüklükte biraz geriye çekilip baksanız bile pek belli etmiyor kendini ve içine ne varsa sığdırın ben kablo kanalına bile özen gösterdim orada ki kabloları düzenleyerek koydum + bir de monitör asansörü ekleyince miss gibi oldu
-Arkada ki demir levha çok sağlam ve arasında kalan boşluktan kabloları geçirip ya da monitör asansörünün masaya sabitleme aparatını ya da mikrofonun masaya sabitlenme aparatını rahat bir şekilde koyabiliyorsunuz ve bu gerçekten çok güzel olmuş
-İlerde odanızı değiştirirsiniz evinizi değiştirirseniz tek yapmanız gereken sadece tahta yaptırmak geri kalanı zaten alt tabaka olduğu gibi işinizi görür
-Kurulumu basit
Eksileri:
-Masanın yüksekliğini ayarlamak için cidden uğraşmak lazım öyle sürekli ayarlanabilen bir şey değil tamam ben sürekli ayarlamıyorum tek bir ayar yaptım o şekilde kullanacağım zaten ama değiştirmek isteyenler için bir eksi olabilir kesinlikle
-Fiyatı çok pahalı yani tamam kaliteli bence güzel bir masa ama fiyatı herkesin alabileceği fiyatlar değil ne dolabı var ne kitaplığı var hiç bir şey yok ki bu benim içinde dert değil zaten kitaplıklı masa hayatta kullanmam

Sonuç:

Benim için harika bir masa oldu bilgisayarım playstation'ım hepsini üzerine koydum monitörler monitör asansörüyle çok şık oldu mikrofon derken miss gibi masa yaptım klavyemde usb girişi var mouse'umu kablosuz aldım o gelecek o usb'e mouse'u takacağım daha az kablo olacak kulaklık kablosuz derken gerçekten harika oldu yani yıllardır bu anı bekliyordum ve çok memnunum yukarıda masanın linkinin hemen altında kendi masam bulunuyor umarım sizlerde bu masadan daha iyilerine sahip olursunuz iyi günler dilerim efendim.

Son güncellemeler mouse geldi monitör asansörüdür vs kablolamadır hepsini yaptım en üstte detaylı bir şekilde görebilirsiniz masa pahalı olabilir hakettiğinden bile ama sonuç olarak aldık kullanıyoruz

Ekler

• IMG_2981.jpeg
    IMG_2981.jpeg
    2.3 MB · Hit: 167
Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
bana geriğinden daha pahalı gibi geldi ama masa güzel

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
7500tl ye 9 taksit vade olmasi ayrı bir keyif olmuş PC im olsa direk alırdım taksit ile

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana geriğinden daha pahalı gibi geldi ama masa güzel
Katılıyorum eksiler kısmına yazdım zaten sadece bir masa için pahalı geldi bana da fakat işimi fazlasıyla gördü
Bir kaç tanıdığımıza masa yaptırmak istediğimi söylediğimde pek umurlarında olmadı o yüzden ölçülerde cuk oturduğundan hiç uğraşmadan sipariş vermek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

7500tl ye 9 taksit vade olmasi ayrı bir keyif olmuş PC im olsa direk alırdım taksit ile
Hiç dikkat etmemiştim ama cidden iyiymiş bu vade oranı direkt tek çekim aldım ürünü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Katılıyorum eksiler kısmına yazdım zaten sadece bir masa için pahalı geldi bana da fakat işimi fazlasıyla gördü
Bir kaç tanıdığımıza masa yaptırmak istediğimi söylediğimde pek umurlarında olmadı o yüzden ölçülerde cuk oturduğundan hiç uğraşmadan sipariş vermek istedim

Hiç dikkat etmemiştim ama cidden iyiymiş bu vade oranı direkt tek çekim aldım ürünü
Vade farksız ürünleri ben taksit ile alıyorum peşin almıyorum hiç

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager
Vade farksız ürünleri ben taksit ile alıyorum peşin almıyorum hiç
Hocam çok şükür maaşım olduğu gibi bunlara kalıyor tek bir ayda hepsini bitirip bir sonra ki aya farklı bir şey alıyorum hemen taksit yapınca sanki köle gibi çalışıyormuşum gibi geliyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager
IKEA eskiden leş gibi ürünler üretse de şimdi başarılı sanırım.
Bu ürün adına konuşmam gerekirse öyle
Masa çok güzel ama fiyatı tuzlu geldi. Yükselip alçalması çok hoşuma gitti.
Bir de yükselip alçalması güzel fakat sürekli yapabileceğiniz bir durum değil yani ayarları alyan ile vidaları çıkartıp o şekilde ayarlamanız lazım eksiler kısmında belirttim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam çok şükür maaşım olduğu gibi bunlara kalıyor tek bir ayda hepsini bitirip bir sonra ki aya farklı bir şey alıyorum hemen taksit yapınca sanki köle gibi çalışıyormuşum gibi geliyor
Fark etmiyor ay içinde köle gibi çalışıyorsun aynı şey

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,743
İsim
Eren Yeager

GirayHan

80+ Platinum
Herkese selam millet geçenlerde bu masayı satın aldım odam için
Odam çok küçük olduğundan katlanır yatak aldım ve masanın ölçülerine gerçekten dikkat etmem gerekiyordu fakat bu masayı gördüm ve ölçülerinin direkt cuk oturduğunu farkettim bir masa yaptırmak yerine altında kablolama için kanalı olan bu masayı satın almak istedim pahalı olsa da ikea üzmez diye düşündüm ve satın aldım şimdi deneyimlere geçelim

Kutu İçeriğinden:

-Tahta masa
-Ayaklık ve yükselti ayarlamak için her ayağa takılan 4 tane demir
-4 tane masa ayağı altı
-Masanın arkasına takılan mesh ızgara demiri
-3 tane bağlantı çubuğu
-Alyan takımı
-Kablolama kanalının ağı ve kancaları
-Nasıl montajlanacağına dair kılavuz

Montajlama:

Montajlama kısmı açıkçası pek zor olmaması gerekiyordu fakat kılavuzu bir tık yanlış anlaşılabilir yaptıkları için benim gibi bu işi ilk defa yapan kişiler için bir tık anlamsız kalabilir dikkat etmeniz gereken tek bir kısım var bence
3 tane bağlantı çubuğu çıkıyor dedim çizim ile anlatabileceksem şu şekilde biraz komik olabilir ama
Bir tane bağlantı çubuğunda aşağıda ki gibi delikler demirin tam ortasında
Alıntıyı görüntüle
Bir tanesinde köşelere yakın
Alıntıyı görüntüle
Diğerinde ise hiç yok
Alıntıyı görüntüle

Deliği ortada olanı mora
Deliği köşede olanı maviye
Deliği hiç olmayanı ise kırmızının olduğu yerde ki deliklere takıyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Diğer kalan kısımları anlatmıyorum çünkü zaten kolay

Deneyimlerim:

Artıları:
-Sallantı yok sağlam bir masa
-Kablolama kanalı çok güzel büyüklükte biraz geriye çekilip baksanız bile pek belli etmiyor kendini ve içine ne varsa sığdırın ben kablo kanalına bile özen gösterdim orada ki kabloları düzenleyerek koydum + bir de monitör asansörü ekleyince miss gibi oldu
-Arkada ki demir levha çok sağlam ve arasında kalan boşluktan kabloları geçirip ya da monitör asansörünün masaya sabitleme aparatını ya da mikrofonun masaya sabitlenme aparatını rahat bir şekilde koyabiliyorsunuz ve bu gerçekten çok güzel olmuş
-İlerde odanızı değiştirirsiniz evinizi değiştirirseniz tek yapmanız gereken sadece tahta yaptırmak geri kalanı zaten alt tabaka olduğu gibi işinizi görür
-Kurulumu basit
Eksileri:
-Masanın yüksekliğini ayarlamak için cidden uğraşmak lazım öyle sürekli ayarlanabilen bir şey değil tamam ben sürekli ayarlamıyorum tek bir ayar yaptım o şekilde kullanacağım zaten ama değiştirmek isteyenler için bir eksi olabilir kesinlikle
-Fiyatı çok pahalı yani tamam kaliteli bence güzel bir masa ama fiyatı herkesin alabileceği fiyatlar değil ne dolabı var ne kitaplığı var hiç bir şey yok ki bu benim içinde dert değil zaten kitaplıklı masa hayatta kullanmam

Sonuç:

Benim için harika bir masa oldu bilgisayarım playstation'ım hepsini üzerine koydum monitörler monitör asansörüyle çok şık oldu mikrofon derken miss gibi masa yaptım klavyemde usb girişi var mouse'umu kablosuz aldım o gelecek o usb'e mouse'u takacağım daha az kablo olacak kulaklık kablosuz derken gerçekten harika oldu yani yıllardır bu anı bekliyordum ve çok memnunum yukarıda masanın linkinin hemen altında kendi masam bulunuyor umarım sizlerde bu masadan daha iyilerine sahip olursunuz iyi günler dilerim efendim.
güle güle kullan hocam güzel görünüyor. :)

alacak olan arkadaşlara söylüyorum
bu arada 7.500TL'ye iyi bir ağaçtan marangozdan odanıza göre özel bir masa yaptırabilirsiniz daha sağlam ve çok daha uzun ömürlü olacaktır. Ben kendi çalışma masamı bu şekilde yaptırmıştım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Köleden kastım o değil
diyelim 9 ay vade yaptın ve işten çıkmak istedin 3 ay sonra
6 ay taksitim var ne olacak diye düşünmek istemem
Ben de nakit cebimde kalsın derim hep 😁

Köleden kastım o değil
diyelim 9 ay vade yaptın ve işten çıkmak istedin 3 ay sonra
6 ay taksitim var ne olacak diye düşünmek istemem