Skynel
80+ Gold
Dahası
UTESPELARE siyah oyuncu masası - 80507627 | IKEA
UTESPELARE siyah oyuncu masası - 80507627 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
www.ikea.com.tr
Odam çok küçük olduğundan katlanır yatak aldım ve masanın ölçülerine gerçekten dikkat etmem gerekiyordu fakat bu masayı gördüm ve ölçülerinin direkt cuk oturduğunu farkettim bir masa yaptırmak yerine altında kablolama için kanalı olan bu masayı satın almak istedim pahalı olsa da ikea üzmez diye düşündüm ve satın aldım şimdi deneyimlere geçelim
Kutu İçeriğinden:
-Tahta masa-Ayaklık ve yükselti ayarlamak için her ayağa takılan 4 tane demir
-4 tane masa ayağı altı
-Masanın arkasına takılan mesh ızgara demiri
-3 tane bağlantı çubuğu
-Alyan takımı
-Kablolama kanalının ağı ve kancaları
-Nasıl montajlanacağına dair kılavuz
Montajlama:
Montajlama kısmı açıkçası pek zor olmaması gerekiyordu fakat kılavuzu bir tık yanlış anlaşılabilir yaptıkları için benim gibi bu işi ilk defa yapan kişiler için bir tık anlamsız kalabilir dikkat etmeniz gereken tek bir kısım var bence3 tane bağlantı çubuğu çıkıyor dedim çizim ile anlatabileceksem şu şekilde biraz komik olabilir ama
Bir tane bağlantı çubuğunda aşağıda ki gibi delikler demirin tam ortasında
Bir tanesinde köşelere yakın
Diğerinde ise hiç yok
Deliği ortada olanı mora
Deliği köşede olanı maviye
Deliği hiç olmayanı ise kırmızının olduğu yerde ki deliklere takıyorsunuz
Diğer kalan kısımları anlatmıyorum çünkü zaten kolay
Deneyimlerim:
Artıları:-Sallantı yok sağlam bir masa
-Kablolama kanalı çok güzel büyüklükte biraz geriye çekilip baksanız bile pek belli etmiyor kendini ve içine ne varsa sığdırın ben kablo kanalına bile özen gösterdim orada ki kabloları düzenleyerek koydum + bir de monitör asansörü ekleyince miss gibi oldu
-Arkada ki demir levha çok sağlam ve arasında kalan boşluktan kabloları geçirip ya da monitör asansörünün masaya sabitleme aparatını ya da mikrofonun masaya sabitlenme aparatını rahat bir şekilde koyabiliyorsunuz ve bu gerçekten çok güzel olmuş
-İlerde odanızı değiştirirsiniz evinizi değiştirirseniz tek yapmanız gereken sadece tahta yaptırmak geri kalanı zaten alt tabaka olduğu gibi işinizi görür
-Kurulumu basit
Eksileri:
-Masanın yüksekliğini ayarlamak için cidden uğraşmak lazım öyle sürekli ayarlanabilen bir şey değil tamam ben sürekli ayarlamıyorum tek bir ayar yaptım o şekilde kullanacağım zaten ama değiştirmek isteyenler için bir eksi olabilir kesinlikle
-Fiyatı çok pahalı yani tamam kaliteli bence güzel bir masa ama fiyatı herkesin alabileceği fiyatlar değil ne dolabı var ne kitaplığı var hiç bir şey yok ki bu benim içinde dert değil zaten kitaplıklı masa hayatta kullanmam
Sonuç:
Benim için harika bir masa oldu bilgisayarım playstation'ım hepsini üzerine koydum monitörler monitör asansörüyle çok şık oldu mikrofon derken miss gibi masa yaptım klavyemde usb girişi var mouse'umu kablosuz aldım o gelecek o usb'e mouse'u takacağım daha az kablo olacak kulaklık kablosuz derken gerçekten harika oldu yani yıllardır bu anı bekliyordum ve çok memnunum yukarıda masanın linkinin hemen altında kendi masam bulunuyor umarım sizlerde bu masadan daha iyilerine sahip olursunuz iyi günler dilerim efendim.Son güncellemeler mouse geldi monitör asansörüdür vs kablolamadır hepsini yaptım en üstte detaylı bir şekilde görebilirsiniz masa pahalı olabilir hakettiğinden bile ama sonuç olarak aldık kullanıyoruz
Ekler
Son düzenleme: