İki Katlı Eve Router Arıyorum

klncnuman

80+
Reaksiyon skoru
48

Arkadaşlar ürün bu bi arkadaşım evi çok büyük olduğu için birde router almak istiyo bu model iyi midir? sıkıntı çıkarırmı yoksa fiyatına göre daha iyisi varmıdır.

Arkadaşlar ürün bu bi arkadaşım evi çok büyük olduğu için birde router almak istiyo bu model iyi midir? sıkıntı çıkarırmı yoksa fiyatına göre daha iyisi varmıdır.

bu modele bak

Sadece router mı ?
Yani modem var mı ?

aynısından kullanıyorz belki bir model üstü güzel router allınabilir şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı

aynısından kullanıyorz belki bir model üstü güzel router allınabilir şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı
ayrıca router ı yanlış bilmiyorum sanırım. sinyal güçlendirici değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum sadece benden router önermemi istedi bende bunun ismini çok duymuştum bunu önerrdim

ayrıca router ı yanlış bilmiyorum sanırım. sinyal güçlendirici değilmi

bilmiyorum sadece benden router önermemi istedi bende bunun ismini çok duymuştum bunu önerrdim
modemi daha önemli ama.
modem değişmedikçe sadece sinyal vb. artar başka olmaz ki.

Router bakıyorsan en ucuz bu var:
Ben kullanıyorum.

bu router değil yanlış bilgilendirmeyin raporlamak istemiyorum forumda yenisiniz diye :)

modemi daha önemli ama.
modem değişmedikçe sadece sinyal vb. artar başka olmaz ki.

bu router değil yanlış bilgilendirmeyin raporlamak istemiyorum forumda yenisiniz diye :)
Aynı işi yapıyor routerden farkı ne beni aydınlatabilir misiniz?

Aynı işi yapıyor routerden farkı ne beni aydınlatabilir misiniz?
Bu sinyal güçlendirici. Sinyali güçlendirir. Ben de kullanıyorum.
Router interneti dağıtır. Ayrıca bunun LAN Portu da yok olsa bile router olmaz çünkü kablosuz değil kablolu bir kaynaktan internet alması lazım.

Geri