Neler Yeni

İki Laptop Arasında Kaldım

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bilalcan Başar
Sevgili dostlar iki seçenek arasinda kaldim laptop konusunda bilgim çok yok daha önceden de monster kullanıyordum cihazdan memnundum ancak yetkili servisinden memnun değilim açıkçası.

Bütçe:50-55k

Birincisi:

Monster 12 Ay pesin fiyatina taksit yapmasi nedeniyle benim alım gücüme uygun bir cihaz.

İkincisi

MSİ cogu kullanici tarafından memnun kalındığı icin düşünüyorum ancak arkadasin msi vardi fani cok ses cikariyordu duzelttiler mi bu modelde bilgim yok

Aydinlatabilirseniz sevinirim 😇

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
ahmet

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bilalcan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Oyun odaklı

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Enes
Sevgili dostlar iki seçenek arasinda kaldim laptop konusunda bilgim çok yok daha önceden de monster kullanıyordum cihazdan memnundum ancak yetkili servisinden memnun değilim açıkçası.

Birincisi:

Monster 12 Ay pesin fiyatina taksit yapmasi nedeniyle benim alım gücüme uygun bir cihaz.

İkincisi

MSİ cogu kullanici tarafından memnun kalındığı icin düşünüyorum ancak arkadasin msi vardi fani cok ses cikariyordu duzelttiler mi bu modelde bilgim yok

t6 bende var 12taksite aldım. peşin alamam 12 taksit almak zorundayım derseniz alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Oyun odaklı
arkadaşın attığı s0005nt almayın kronik hall sensör sorunu var

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bilalcan Başar
t6 bende var 12taksite aldım. peşin alamam 12 taksit almak zorundayım derseniz alın.

arkadaşın attığı s0005nt almayın kronik hall sensör sorunu var

T6 performansindan memnun musunuz ve fan sesi sogutmasi hakkinda aydinlatabilir misiniz hocam

YAVUZ_44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
YAVUz

Birincisi:

İkincisi

Kesinlikle cyborg alma ekran kartı watt değeri 45 watt oyun oynarken illallah ettirir sana YouTube gir bak watt değerleri arasındaki farka 45 alacağına 120 almanı öneririm devasa bir fark oluyor yanından geçme cyborg un

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Enes
T6 performansindan memnun musunuz ve fan sesi sogutmasi hakkinda aydinlatabilir misiniz hocam
Soğutmadan şimdilik memnunum fan sesi bence fazla oda arkadaşımin tulpar t5 var onun fan sesi daha fazla ben ilk defa laptop aldim ondan fazla gelmiste olabilir. ekranı çok iyi %100srgb 400nit laptopun altını kaldirirsam sıcaklıklar baya iyi oluyo dyinlight 86-87 dereceyi gördü ful ayarlarda kontrol merkezinde eğlence modu var büyük ihtimal işlemciden biraz kısarak performans veriyo ama sıcaklıklar baya düşüyor

Soğutmadan şimdilik memnunum fan sesi bence fazla oda arkadaşımin tulpar t5 var onun fan sesi daha fazla ben ilk defa laptop aldim ondan fazla gelmiste olabilir. ekranı çok iyi %100srgb 400nit laptopun altını kaldirirsam sıcaklıklar baya iyi oluyo dyinlight 86-87 dereceyi gördü ful ayarlarda kontrol merkezinde eğlence modu var büyük ihtimal işlemciden biraz kısarak performans veriyo ama sıcaklıklar baya düşüyor
Tek sıkıntı yaşadığım şey ekran yenileme hızı 165 fifa bunu algılamıyo 60hz fifa oynuyorum 144olsaydi algılardı tahminimce ama 144 yok ayarlarda

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bilalcan Başar
BDO gibi yüksek ölcekli oyunlardaki performans nasil deneyen oldu mu tulpar t6 neredeyse kimse tarafsiz video cekmemis yada 45 50 bandina önerebileceginiz var mi

Top Bottom