safayilmz0
80+
Arkadaşlar merhaba bu ikisi arasında kaldım hangisini tercih etmem daha mantıklı olur victusların ekranı yenilendi artık %100sRGB galiba yanlış hatırlamıyorsam
Victus 16 alabilirsin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba bu ikisi arasında kaldım hangisini tercih etmem daha mantıklı olur victusların ekranı yenilendi artık %100sRGB galiba yanlış hatırlamıyorsam
hocam testlerde fps olarak intel 10-15 fps fark atmış siz hangi konuda iyi dediniz ama amd bana 26bin liraya denk gelecek öyle bi artısı varamd bir tık daha iyi gibi sen bilirsin
fiyat performans olarak söyledimhocam testlerde fps olarak intel 10-15 fps fark atmış siz hangi konuda iyi dediniz ama amd bana 26bin liraya denk gelecek öyle bi artısı var
intel 28 e bırakıyor amd 26 ya. ama amd yi almak icin kayseriden adanaya gitmem gerekiyor dayımgıl pazartesi gidecek onlarla gideceğim almaya karar verirsem.Fiyatlar nedir
Victus tercihim olurdu.hocam testlerde fps olarak intel 10-15 fps fark atmış siz hangi konuda iyi dediniz ama amd bana 26bin liraya denk gelecek öyle bi artısı var
bakalım hocam artık kısmet benim de gözümü victus en son model işlemcilerle çeliyor ama çoğunluk amd diyorVictus tercihim olurdu.
yok hocam ekranı değiştirdiler şuan victusların panel güzel %100sRGBmonitöre bağlayacaksanız victus alın çünkü victusların ekranı çöp ama oyunlarda lenovo loqa fps farkı atacaktır