Neler Yeni

İki modem birbirine nasıl bağlanır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismailçelik
Turkcell’in verdiği modem iyi olmadığından dolayı kendi modemimi turkcell’in verdiği modeme bağlamak istiyorum.Bazıları anlatırken ethernet kablosunu bilgisayara bağlamamı istiyor benim bilgisayarım da ethernet girişi yok.Nasıl 2 modemi birbirine bağlarım?

the_vrboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
seyfettin sari
Turkcell’in verdiği modem iyi olmadığından dolayı kendi modemimi turkcell’in verdiği modeme bağlamak istiyorum.Bazıları anlatırken ethernet kablosunu bilgisayara bağlamamı istiyor benim bilgisayarım da ethernet girişi yok.Nasıl 2 modemi birbirine bağlarım?
bilgisayarda nasil ethernet girişi yok nedir bilgisayariniz bakalim bir

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Burhan Bey
İki modem birbirine bağlanmaz, nedir modemler? Router mı adsl/vdsl tarzı bişi mi?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Anıl Aykın
Bağlamak derken sanırsam biri ana modem olucak diğerini de çekmeyen yerde kullanıcaksınız. Köprü moduyla bu mümkün ama kendi modemini takıp Turkcell'i arayarak bilgilerini girmesini istesen daha iyi olmaz mı senin için, boşa elektrik harcamaya gerek yok eğer kendi modemin her yerde çekiyorsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismailçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlamak derken sanırsam biri ana modem olucak diğerini de çekmeyen yerde kullanıcaksınız. Köprü moduyla bu mümkün ama kendi modemini takıp Turkcell'i arayarak bilgilerini girmesini istesen daha iyi olmaz mı senin için, boşa elektrik harcamaya gerek yok eğer kendi modemin her yerde çekiyorsa.
Turkcell pppoe şifresini vermiyor.Kendim bakmaya çalışdım modemden ,sansürlemişler.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Anıl Aykın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,492