Neler Yeni

Öneri iki mousem var birini babama vericem hangisini vereyim?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
geçtiğimiz dönemlerde pubg çekilişinden
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,570594659.html bu çıktı bana
hali hazırda bayadır şunu kullanıyordum.
bu arada soracak olursanız bu rampage'yi öneriyorum. baya önce aldığımı belirtmek isterim ben 150 iken almıştım, hiç bir yeri bozulmadı, eskimedi bile diyebilirim. tabii ki sıfır gibi de değil.
bu iki mouse'un şimdiki fiyatına baktım, rampage daha pahalı nedense. gerçekten bu asustan daha iyi midir? hangisini kullanayım?
şuanda rampage olan babama verdim gitti. geri almalı mı :)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
geçtiğimiz dönemlerde PUBG çekilişinden
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,570594659.html bu çıktı bana
hali hazırda bayadır şunu kullanıyordum.
bu arada soracak olursanız bu rampage'yi öneriyorum. baya önce aldığımı belirtmek isterim ben 150 iken almıştım, hiç bir yeri bozulmadı, eskimedi bile diyebilirim. tabii ki sıfır gibi de değil.
bu iki mouse'un şimdiki fiyatına baktım, rampage daha pahalı nedense. gerçekten bu asustan daha iyi midir? hangisini kullanayım?
şuanda rampage olan babama verdim gitti. geri almalı mı :)
pubg mobile de ki çekiliş mi? bn olsam asus u kullanırdım baban iş içinse hafif olanı ver

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PUBG mobile de ki çekiliş mi? bn olsam asus u kullanırdım baban iş içinse hafif olanı ver
yok pubg pc steam. pubg yıl sonu hediyeleşmesi idi çekilişin adı. bana en ucuz olan şey çıktı :( asusun rog gladıus mouse'si rog delta kulaklığı da vardı ödüllerin arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler asusdan devam edelim. yakın zamanda asus g18 laptop da alırsam tam takım olur.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
yok PUBG pc steam. PUBG yıl sonu hediyeleşmesi idi çekilişin adı. bana en ucuz olan şey çıktı :( asusun rog gladıus mouse'si rog delta kulaklığı da vardı ödüllerin arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler asusdan devam edelim. yakın zamanda asus g18 laptop da alırsam tam takım olur.
6 yıldır bna çıkmıyo mobilde

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mobile'e baktım pek iç açıcı gelmedi. biz eski pubg pc'lerdeniz. bu arada katıldığım ilk oyun çekilişiydi benim :) çıktıktan sonra çekilişlere olan inancım arttı artık magnum, nescafe xpress falan her şeye katılıyorum :)

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
mobile'e baktım pek iç açıcı gelmedi. biz eski PUBG pc'lerdeniz. bu arada katıldığım ilk oyun çekiliydi benim :) çıktıktan sonra çekilişlere olan inancım arttı artık magnum, nescafe xpress falan her şeye katılıyorum :)
grafikler steam kadar iyi değil ama hızlı bn hızlı oyunları seviyorum steam güzel ama biraz ağır daha gerçekçi ama sıkıyor bni bi yerden sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
hangisi en çok önemli senin için ?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
hangisi en çok önemli senin için ?
benim için çok önemli olanlar 1 baş parmağımızla basabildiğimiz yan tuşlar. artık onlarsız yapamıyorum. ikisinde de var. o yüzden bu konuda sıkıntı yok. rampagedekiler bozulmadı umarım asustakiler de bozulmaz. 2 malzeme kalitesi.
eklemem gerekirse bu işlerle ilgisi alakası daha fazla olan arkadaşlar, farelerin optik sensörlerinin falan hangisinin daha iyi olduğunu, hangisinin değeri kadar performans vermeyeceğini falan söyler diye açtım konuyu.
asusu kutudan çıkardım şuanda malzeme kalitesi olarak daha kaliteli hissiyatı var rampageye göre.

Top Bottom