İkinci bir internet mümkün mü?

Tamam o zaman mesajını düzelt çünkü yanlış bilgi veriyorsun konu sahibine.
Haklı olabilirsiniz fakat benim yaşadığım şehir ve sokakta sistem böyle değil mesela o siyah internet kablosu direk bizim binanın dışında ve ben elle kendim söküp bağlayabiliyorum haliyle bizim burada port sadece sokakta var dairede değil ve dairede olsa bile cadde kutusunda boş port yoksa yine vermiyorlar aslında yanlış bilgi sayılmıyor

Merhaba hocam, bundan 3 yıl önce Türk Telekom Adsl kullanıyorken Süperonline firmasından da fiber internet bağlatmıştım. Türk telekom taahhütüm bitene kadar(1 yıla yakın) çift internet kullanmıştım.

Fotoğraf istiyor musun fiber altyapı kullanıyorum.İnterneti bağlayan kişi söyledi ayrıca. :)
Eğer dairende boş port yoksa internete bağlayamazsın sonuçta modemi dairendeki porta bağlıyorsun
Dostum portun olup olmadığına nerden bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam, bundan 3 yıl önce Türk Telekom Adsl kullanıyorken Süperonline firmasından da fiber internet bağlatmıştım. Türk telekom taahhütüm bitene kadar(1 yıla yakın) çift internet kullanmıştım.
usta 2 yıl sözleşme imzaladılar türkcelle ailem yeni tekrarlattılar tekrar yani bu taahüt içinde internet alsbilir miyim?

Dostum portun olup olmadığına nerden bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

usta 2 yıl sözleşme imzaladılar türkcelle ailem yeni tekrarlattılar tekrar yani bu taahüt içinde internet alsbilir miyim?
Bildiğim kadarıyla Turkcell’den alamazsın. Farklı bir sağlayıcıdan alabilirsin ama fiber internet olur mu? Emin değilim. Çünkü ben Süperonline almadan önce Türk Telekom Adsl kullanıyordum ve telefona bağlıydı. Süperonline Fiber aldığımda ise apartman içinden fiber internet kablosu çekerek bağlantı yaptılar. Böylelikle 2 internet kullanabildim.

Bildiğim kadarıyla Turkcell’den alamazsın. Farklı bir sağlayıcıdan alabilirsin ama fiber internet olur mu? Emin değilim. Çünkü ben Süperonline almadan önce Türk Telekom Adsl kullanıyordum ve telefona bağlıydı. Süperonline Fiber aldığımda ise apartman içinden fiber internet kablosu çekerek bağlantı yaptılar.
telefona bağlı değil şu an olan internet sadece fiber internet turkcell yasal değil dedi diğer internetlere soracağım yarın.

telefona bağlı değil şu an olan internet sadece fiber internet turkcell yasal değil dedi diğer internetlere soracağım yarın.

Dediğim gibi 2 tane fiber internet bağlantısı olmayabilir belki ama bir adsl - bir fiber oluyor. En azından ben de olmuştu :) İnşallah siz de halledebilirsiniz.

Dediğim gibi 2 tane fiber internet bağlantısı olmayabilir belki ama bir adsl - bir fiber oluyor. En azından ben de olmuştu :) İnşallah siz de halledebilirsiniz.
inşallah hocam teşekkürler yardımınız için yarın soracağım

• Beğen
Reaksiyonlar: EECN
Arayarak da öğrenebilirsin yeni almak istediğin interneti ara boş port var mı sistemden baksınlar ek olarak port çekme servisi de var.

Arayarak da öğrenebilirsin yeni almak istediğin interneti ara boş port var mı sistemden baksınlar ek olarak port çekme servisi de var.
peki port çekme servisi ne kadar ? yani sorduğum şey port fazladan yoksa yeni port alabiliyor mutuz

Bu soruların hepsini internet sağlayıcısına sorabilirsiniz,işleri bu zaten. :)

Geri