Neler Yeni

İkinci ekran FPS i düşürür mü ?

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Metin s
Şuanda elimde tn panel olan 165 hz bir monitör var oyun için , onun dısında resim video film edit işler için bir tane de ips ekran monitör almayı düşünüyorum hiç 2.ekran kullanmadığım için bilmiyorum

2.ekran aynı anda açık iken diger ekrandan oyun oynar iken bir yavaslatma FPS düsüklügü psu yetmemesi gibi sorunlar olurmu

Ekran kartım Asus rog strix 2060 Super 8 GB 256 bit

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır bir şey olmaz

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
2. Monitörde yaptığınız işleme göre değişir.
Chorme, Discord, Twitch Chat'i falan kullanıcaksan neredeyse etkilemez ancak 1 oyunu 2 monitöre yayarsan düşüş olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Poyraz Şimşek
Instagram
poyrazsimsek0
Twitter
poyrazsimsek0
Discord
poyisgone#0001
Ben hiç öyle bir sorun görmedim ama emin olmadan bir şey diyemem. YouTube'dan videolar izleyebilirsin bu konu hakkında. Yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
psu yetmemesi olmaz zaten monitörler kendisi prizden çeker gücü fps düşüklüğüne gelirsek klon ekran kullanır isen fps in yüksek düzeyde düşer yarılarsın ama genişletilmiş kullanırsan ve bi ekranda başka bir şey bi ekrandada oyun oynarsan max 5-10 fps oynar

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Şuanda elimde tn panel olan 165 hz bir monitör var oyun için , onun dısında resim video film edit işler için bir tane de ips ekran monitör almayı düşünüyorum hiç 2.ekran kullanmadığım için bilmiyorum

2.ekran aynı anda açık iken diger ekrandan oyun oynar iken bir yavaslatma FPS düsüklügü psu yetmemesi gibi sorunlar olurmu

Ben de RTX 2060 aldıktan sonra çift monitör kullanmaya başladım, gram bir FPS düşüşü hissetmedim (ana monitör 23.6'' 144 Hz IPS, ikincisi 21.5 TN 1080p). belki düşse düşse yüzde 1-2 performans düşmüştür o kadar.

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Kedimden örnek vereyim.
Ben RX550 2GB kullanıyorum.
bilgisayarıma 2. monitör taktığımda yaklaşık 4-5 derece bir sıcaklık artışı yaşadım. PUBG girdiğimde 45-50 olan FPS değerim 40 civarına düştü ve oyuna biraz drop girmeye başladı. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamadım.

Ancak tahminimce kendi kartım güçsüz bir kart olduğundan bunları yaşadım. Sende olacağını sanmıyorum.

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Metin s
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu yetmemesi olmaz zaten monitörler kendisi prizden çeker gücü fps düşüklüğüne gelirsek klon ekran kullanır isen fps in yüksek düzeyde düşer yarılarsın ama genişletilmiş kullanırsan ve bi ekranda başka bir şey bi ekrandada oyun oynarsan max 5-10 fps oynar
Tek ekran oyun oynayıp , diger ekranda en fazla bir video açık olabilir yada bir kopyalama işlemi olabilir . En açıkca demek gerekirse bir ekran da oyun videosu çekip ikinci ekranda yayın yorumlarını okuduğumu farz edelim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Tek ekran oyun oynayıp , diger ekranda en fazla bir video açık olabilir yada bir kopyalama işlemi olabilir . En açıkca demek gerekirse bir ekran da oyun videosu çekip ikinci ekranda yayın yorumlarını okuduğumu farz edelim
arkada twitch falan açık olacağından fps düşecektir ama bunu yok sayarsak sadece yorum okuma falan çok düşürmez 2-3 hatta düşürmeyede bilir twitch i çok bilmiyorum yayın işini falan

Top Bottom