Çözüldü✓ İKİNCİ EL 3060Tİ ALDIM 6.500'E AUORUS TAMİRLİ NASIL?

tamirli kart mı aldın ciddi misin :D
evet ciddiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya gidip temiz 6600 XT alabilirdin niye tamirli kart aldın ki
1763147658922.webp

1763147643046.webp

1763147680870.webp

1763147698197.webp

1763147717835.webp

Satıcı yorumları hem eski hem de yüksek oranda olumlu arkadaşlar buna istinaden de güvendim açıkçası elim de patlarsa da patlasın ya gerçekten her senaryoya kabulüm en kötü soğuk bir bardak su içer sağlık olsun derim arkadaşlar risk almayı tercih ettim

evet ciddiyim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Satıcı yorumları hem eski hem de yüksek oranda olumlu arkadaşlar buna istinaden de güvendim açıkçası elim de patlarsa da patlasın ya gerçekten her senaryoya kabulüm en kötü soğuk bir bardak su içer sağlık olsun derim arkadaşlar risk almayı tercih ettim
1000tl fazla verir işimi güvene alırdımda sen kabullenmissin yapıcak bişey yok, sorunsuz gelirse hayırlı olsun.

evet ciddiyim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kart gelmeye gelir belki de tamirli kart sıkıntı, bir daha elinde patlama ihtimali var

evet ciddiyim

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yorumlar umurumda değil adam tamir görmemiş kart görmüş

yorumlar umurumda değil adam tamir görmemiş kart görmüş
Nasıl yani teknolojik bir cihaz ve eski hocam netice de elbette tamirsiz seçenekler de vardı ancak 6.500 tl ye benim beklentilerimi karşılaya bilecek en mantıklı seçenek buydu diğerleri beni tatmin etmeyecekti bu da riskli seçenekti ben bunu tercih ettim şahsen

Nasıl yani teknolojik bir cihaz ve eski hocam netice de elbette tamirsiz seçenekler de vardı ancak 6.500 tl ye benim beklentilerimi karşılaya bilecek en mantıklı seçenek buydu diğerleri beni tatmin etmeyecekti bu da riskli seçenekti ben bunu tercih ettim şahsen
tamirli kart kullanmış biri oalrak kesinlikle düzen tutmuyor şimdiden geçmiş olsun o paralara gainward 3060 çok gördüm ilanda şahsen ben olsam rx 6700 falan 6600xt falan bakardım

tamirli kart kullanmış biri oalrak kesinlikle düzen tutmuyor şimdiden geçmiş olsun o paralara gainward 3060 çok gördüm ilanda şahsen ben olsam rx 6700 falan 6600xt falan bakardım
Düzen tutmuyor derken ne gibi düzen anlamadım hata mı veriyor

%100 fanda 3 fanlı Asus kartın bu derecede olması saçma 2 fanlı inno3d palit zotac bile %60 fanda 70-75 arasında tutuyor

Param güvende ile aldıysanız param güvende üzerinden ödeme yapıyorsunuz size özel param güvende linki attıysa ve linkte bu ibana para gönderin gibi bir şey varsa geçmiş olsun kart gelmeyecek. Arkadaşıma aynı şekilde böyle bir link gönderildi kabul etmedik sahte site

Aorus model kart %93 fanda 73 dereceyse geçmiş olsun o karttan hayır gelmez normal şartlarda acaba termal macun mu derdik ama tamir edilmiş haliyle ki termal bakımı da yapılmıştır sizde çok daha sıcak çalışacaktır malum deneyen arkadaş muhtemelen kasa açık şekilde denemiştir pekde uygun fiyatta değil sizi ne çekti bilmiyorum geçmiş olsun

Usta chipset, vram gibi şeylerin tamiri %90 oranda ileride tekrar patlıyor. O yüzden tamirinden ziyade kimin yaptığı da önemli. Bu işin duayeni iki-üç kişi var tr de. İnşallah sorun çıkmaz. Yüksek riskli bir ticaret dönmüş. Ben olsam o topa girmezdim. Hayırlısı olsun

Geri