İkinci el 3070 alınır mı

Evet ona katılıyorum amd maalesef yeni nesil zorunlu rt oyunlarında yamulduğuna bizzat şahit oldum, 3070 yeni model dlss 4'ü de destekliyor bunlar büyük artılar ama vram sıkıntı, 1080p de dlss4 kalite modunda oynarsa sıkıntı çekmez ama iş 1440p ye gelirse vram yeterli gelmeyecektir, kaplamalarda sorun yaşaması da olası.
1080p monitör kullanıyorum 2k alma kullanma gibi de bi düşüncem yok her oyunu da ultrada da oynamam orta yüksek karışık takılırım diye düşünüyorum bütün grafikeri düşükte oynamaktan bunaldım çünkü :D

1080p monitör kullanıyorum 2k alma kullanma gibi de bi düşüncem yok her oyunu da ultrada da oynamam orta yüksek karışık takılırım diye düşünüyorum bütün grafikeri düşükte oynamaktan bunaldım çünkü :D
3070 al geç o zaman, palit gamingpro iyi modeldir ama kaça alacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada 10k civarında dolanıyor bana 8.5 gibi verebileceğini söyledi.
8 bine pazarlık yapıp alın

Yukarıda yazdım hocam 8.5

Sağolun hocam ayrıca bir sorum olacak fps artışı ne kadar olur sizce?

1080p de ultra ile high arasında fark yok gibi bir şey. Örnek god of War oyununda ultra alıyorsun, medium alıyorsun Sanki medium ayarda daha güzel gibi 😅 Dikkat et miningli arızalı alma. Bir arkadaş almış. 1 gün sonra arıza vermiş. 10 dk test yapılması sağlam olduğu anlamına gelmez

Yukarıda yazdım hocam 8.5

Sağolun hocam ayrıca bir sorum olacak fps artışı ne kadar olur sizce?
Techpowerup ve userbenchmark'a göre A750 ile 3070 arasında %48-%54 fark gözüküyor. Ama oyundaki FPS farkını kullandığın işlemci de asıl belirleyecek şeylerden biri. 12400F kullandığına göre darboğaz yemeyeceğin için 3070 den tam performans alırsın bu sayede bayağı bir FPS artışı olacaktır tahminimce.

Arkadaşlar uygun fiyata bir arkadaşımdan 3070 almayı düşünüyorum palit gamingpro modeli furmarkta max 65-66 dereceyi görüyor kart termal ped ve macunları yeni değiştirdiğini söyledi kutusu faturası vs yok sizin düşünceniz nedir?

Not : Şuanda Arc a750 kullanıyorum.
Bende de arc a750 var. 4060 li laptop da var. Aralarında öyle bir fps farkı yok. İlla değiştirceksen amd 9000 serisi veya 5070 serisine bak. Arc a750 hala yeterli kart.150 deni250 fps alman sana bir faydası olmucak.

Bende de arc a750 var. 4060 li laptop da var. Aralarında öyle bir fps farkı yok. İlla değiştirceksen amd 9000 serisi veya 5070 serisine bak. Arc a750 hala yeterli kart.150 deni250 fps alman sana bir faydası olmucak.
Laptop ile masaüstü perf aynı olacağını düşünmüyorum zaten mantıksız bir kıyaslama

Laptop ile masaüstü perf aynı olacağını düşünmüyorum zaten mantıksız bir kıyaslama
Masaüstü de var 4060 var dostum. Hepsine aynı oyun yukleyip deneyemem dostum. Ama arc a750 kullanıp ekstra 8k daha verip 50 100 FPS fazla alman bence mantıksız. Nerdeyse çoğu oyunu arc a750 ile oynadım. Yetersiz geliyor. 4060 li sisteme geciyim demedim. 3070 daha güçlü tabi ama bence israf. Geciceksen 8 gb vram üstü geçmen senin için daha iyi olur

Kartta kısa bi süre 2 ay kadar mining görmüş ama değerler 65-66 derece de furmarkta içime bir şüphe düştü yinede alınır mı?

Techpowerup ve userbenchmark'a göre A750 ile 3070 arasında %48-%54 fark gözüküyor. Ama oyundaki FPS farkını kullandığın işlemci de asıl belirleyecek şeylerden biri. 12400F kullandığına göre darboğaz yemeyeceğin için 3070 den tam performans alırsın bu sayede bayağı bir FPS artışı olacaktır tahminimce.
Hocam kart 2 ay kadar mining görmüş yinede alınır mı

Kartta kısa bi süre 2 ay kadar mining görmüş ama değerler 65-66 derece de furmarkta içime bir şüphe düştü yinede alınır mı?

Hocam kart 2 ay kadar mining görmüş yinede alınır mı
Furmark da 1440p 0x msaa da 20-30 dakikada 65-66 derece ise iyi değerler. Ama testi 1-2 dakika yapmışsa o zaman pek bi anlamı yok. Mining yapılmış kart alınır ama nasıl ve ne kadar süre yaptığına bağlı, kartı 7-24 aralıksız çalıştırıp havyan gibi zorladıysa üstüne bir de hiç bakım yapmadıysa alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,349
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri