Neler Yeni

İkinci el Abra A5 17.4.4 kaç TL'ye satılır?

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama
Power limitin değerini arttırıp W değerini yükseltebilirsiniz, ama bu işlem power limit değerini yükselttiğinden cihazı olduğundan daha fazla ısındırır. Öncelikle soğutma çözümünü bulmanız şart, termalleri yenileyin cihazı temizleyin. Sonra Power Limit olayını halledebiliriz. Ama EDC Limiti kaldırabileceğimizi düşünmüyorum, çünkü sistem üreticisine bağlı bir ayar ne yazıkki.
cihaz 3 hafta önce temizlendi hangi ayarı ne yapmam gerektiğini söyleyin bir deniyeyim kronik ısınma sorunu var çinkü

NZXT

80+ Bronze
cihaz 3 hafta önce temizlendi hangi ayarı ne yapmam gerektiğini söyleyin bir deniyeyim kronik ısınma sorunu var çinkü
Cihazınız TS Bench'de 100 dereceyi görmüş, termalleri değiştirmenize rağmen cihaz böyleyse undervolt öneririm, undervolt ne derseniz, voltaj değerlerini stabil bir değer bulana kadar düşürüyoruz dolayısıyla W düşüyor ve sıcaklığı azaltıp performanstan ödün vermiyoruz daha detaylı bilgi için

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama
Cihazınız TS Bench'de 100 dereceyi görmüş, termalleri değiştirmenize rağmen cihaz böyleyse undervolt öneririm, undervolt ne derseniz, voltaj değerlerini stabil bir değer bulana kadar düşürüyoruz dolayısıyla W düşüyor ve sıcaklığı azaltıp performanstan ödün vermiyoruz daha detaylı bilgi için
undervolt zaten kullanıyorum -80.1 de

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama
-80 H serisi işlemciler için başlangıç değeridir, stabil değeri bulana kadar arttırın o değeri derim.
-100 de böyle çalıştırdığım anda 98 gördü
1710432770823.png

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama
CPU Cache'yede undervolt yaptınızmı? aynı zamanda iGPU Unslice ayarınada undervolt yapmanızı öneririm.
hocam cpu cache de -107 max 108 denedim 1 hataverdi sonra mavi ekran ama uygulamayaı açıyorum mavi ekran nasıl çözebilirim
not: halletim

NZXT

80+ Bronze
hocam cpu cache de -107 max 108 denedim 1 hataverdi sonra mavi ekran ama uygulamayaı açıyorum mavi ekran nasıl çözebilirim
not: halletim
CPU Cache CPU Core ve iGPU Unslice birimlerine stabil undervolt işlemini uygulayın, sonra sıcaklıklara tekrar bakın bir.

berkbag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berk bağ
İlgilendiği Kategoriler
oyun programlama
hocam cpu core -115 cache -106 igpu için nerden başlamalıyım gene - 100 mü

Top Bottom