Neler Yeni

ikinci el aldıgım ekran kartından şüpheleniyorum

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
öncelikle selamun alaeykün 2 yıl önce sahibindenden gtx 1070 almıştım kutusu faturası garantisi olmayan temiz olan yaklaşık zamanında 1700 TL ye almıştım sonra uzun günler kullandım yaklaşık 1 ay sonra ekran kartımda konnassör cızırtı yapmaya ve kokmaya başladı ben ilk aldıgımdada vardı ama anlamadıgım için bişey demedim ama sonra koku arttı sonra baktımki ekran kartımın altındaki vidaları sökülmüş garanti kagidi yırtılmış ardından hemen bir bilgisayarcıya gittim ve ekran kartının içini açtı ve sonuç olarak ekran kartının fanı termal pedleri vede farklı bir konnassör takıldıgını gördüm çok şaşırdım usta bana bu ekran kartının yoruldugunu büyük ihtimalle mining yapıldıgını söyledi ama ben pek inanmadım ama olabilirdide sonra aldıgım satıcının numarası vardı arıyorum telefon çalıyor ve sonra açtı dedimki böyle böyle bunları duyar duymaz telefonu yüzüme kapadı vew bida arayamadım çünkü beni engellemişti arkadaşlar yardım etmenizi söylüyorum ben şimdi napıyım polise fln mı gidiyim kim bilir neler yaşadı bu ekran kartı
Hocam çok geç farketmişsiniz o zaman aralığında adam ölmüş bile olabilir

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Geçmiş olsun. 2 yıl geçmiş. Ne yapabilirsin ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,954
Üyeler
163,745
Son üye
MeeT35
Top Bottom