cobretti
80+ Bronze
Dahası
Hocam çok geç farketmişsiniz o zaman aralığında adam ölmüş bile olabiliröncelikle selamun alaeykün 2 yıl önce sahibindenden gtx 1070 almıştım kutusu faturası garantisi olmayan temiz olan yaklaşık zamanında 1700 TL ye almıştım sonra uzun günler kullandım yaklaşık 1 ay sonra ekran kartımda konnassör cızırtı yapmaya ve kokmaya başladı ben ilk aldıgımdada vardı ama anlamadıgım için bişey demedim ama sonra koku arttı sonra baktımki ekran kartımın altındaki vidaları sökülmüş garanti kagidi yırtılmış ardından hemen bir bilgisayarcıya gittim ve ekran kartının içini açtı ve sonuç olarak ekran kartının fanı termal pedleri vede farklı bir konnassör takıldıgını gördüm çok şaşırdım usta bana bu ekran kartının yoruldugunu büyük ihtimalle mining yapıldıgını söyledi ama ben pek inanmadım ama olabilirdide sonra aldıgım satıcının numarası vardı arıyorum telefon çalıyor ve sonra açtı dedimki böyle böyle bunları duyar duymaz telefonu yüzüme kapadı vew bida arayamadım çünkü beni engellemişti arkadaşlar yardım etmenizi söylüyorum ben şimdi napıyım polise fln mı gidiyim kim bilir neler yaşadı bu ekran kartı