Simdiden sizede hayırlı olsun hocamBenim yapmak istediğim valla.Çok iyi olur hocam şimdiden hayırlı olsun.Bende bütçe gereği yaza doğru Philips Evnia 24 inç FHD monitör +rx 6800 çekmeyi düşünüyorum.Nasipse 6800XT.
Eyvallah hocam.Simdiden sizede hayırlı olsun hocam
rx 7900 gre aldım taş gibi daşşKut Fatura Garantisine dikkat ederim fakat amd ekran kartlarında hata oluyormuş bu nedenlede kullanıcılar satmaya karar veriyormuş sizce ikinci el amd ekran karti alınır mı yoksa NVidiamı alınır?
Hayırlı olsun hocam kaça aldınrx 7900 gre aldım taş gibi daşş
18 e çözdükHayırlı olsun hocam kaça aldın
Çok iyi fiyata almışsın şuan ikinci elde 20.000 civarı18 e çözdük
satan kişi çok iyidi gerçekten 4090 a geçtiği için satıyordu sahibinden gördüm 18'e veriyorsan yarın alıyorum dedim okeyledi ticareti gerçekleştirdik. Bu ''Amd driver sıkıntı abeee'' tripleri bitmedi ama sıkıntıları bitti, millet boşu boşuna tripe giriyor artık güncel amd kartlarda böyle bir sıkıntıya rastlamak zor, tabii gönül ister ki nvidia alalım ama tekelleştiği için adil olmayan fiyatlara adil olmayan donanım satıyorlar, almam şahsen.Çok iyi fiyata almışsın şuan ikinci elde 20.000 civarı
boşver hocam onldar 4070 süpere 30k vermeye devam etsinlersatan kişi çok iyidi gerçekten 4090 a geçtiği için satıyordu sahibinden gördüm 18'e veriyorsan yarın alıyorum dedim okeyledi ticareti gerçekleştirdik. Bu ''Amd driver sıkıntı abeee'' tripleri bitmedi ama sıkıntıları bitti, millet boşu boşuna tripe giriyor artık güncel amd kartlarda böyle bir sıkıntıya rastlamak zor, tabii gönül ister ki nvidia alalım ama tekelleştiği için adil olmayan fiyatlara adil olmayan donanım satıyorlar, almam şahsen.
bende sıfır alsaydım 4070 super galax alacaktım 24 k ya geçen sene ama iyi ki amd almışım dedim yani hocam ayrıca teşekkür ederimboşver hocam onldar 4070 süpere 30k vermeye devam etsinlersize de hayırlı olsun bende 7800xt kullanıyorum
ve evet 2. el amd kartlar çok iyidir alınır konu biraz geçmiş ama![]()
hocam şu an 4070 süperlerin fiyatı 30k yı geçtibende sıfır alsaydım 4070 super galax alacaktım 24 k ya geçen sene ama iyi ki amd almışım dedim yani hocam ayrıca teşekkür ederim