Neler Yeni

İkinci el bu ps4 alınır mı

sefagkts

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Arkadaşlar abim kendine ps4 almayı düşünüyor ben pek anlamıyorum ikinci el bakıyor bu alttaki nasıl anlayan birileri bilgilendirebilir mi?

Arkadaşlar abim kendine ps4 almayı düşünüyor ben pek anlamıyorum ikinci el bakıyor bu alttaki nasıl anlayan birileri bilgilendirebilir mi?

Oyunlar içinde pazarlık deneyebilirsiniz, kırdırılabilir sürümse istediğin şekilde kullanabilirsin, istersen masaütü bilgisayar olarak da kullan.

Oyunlar içinde pazarlık deneyebilirsiniz, kırdırılabilir sürümse istediğin şekilde kullanabilirsin, istersen masaütü bilgisayar olarak da kullan.
Henüz oyunlar dahil mi diye hiç sormadım bir sorayım bakayım ne diyecek ve bir de kırdırılabilir sürüm nedir nasıl oluyor o

Henüz oyunlar dahil mi diye hiç sormadım bir sorayım bakayım ne diyecek ve bir de kırdırılabilir sürüm nedir nasıl oluyor o
İstediğin oyunu oynayabiliyorsun. İstersen Windows falan da kurabiliyorsun diye biliyorum. Sadece 9.0 sürümüne özel mi bilmiyorum lakin.

İstediğin oyunu oynayabiliyorsun. İstersen Windows falan da kurabiliyorsun diye biliyorum. Sadece 9.0 sürümüne özel mi bilmiyorum lakin.
Anladım biraz değişikmiş pek anlamıyorum ps'lerden

fiyatı uygun 2 kol zaten bin tl oyunları tek tek satsan beleşe almış olursun eğer dolandırıcı olmadığını düşünüyorsan şansını dene.

eğer ps yi alırsanız ASLA ama ASLA kırdırmayın. Kırdır diyenlerin lafına bakmayın.. ps4 pro kırdıran arkadaşım vardı ps yi kapatmıyordu dinlenme modunda tutuyordu çünkü kapatınca günlerce yeniden açamıyor veya açmak için bir kaç saatini harcıyordu. orjinal haliyle kullanın.

Geri