Neler Yeni

İkinci el bu ps4 alınır mı

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Arkadaşlar abim kendine ps4 almayı düşünüyor ben pek anlamıyorum ikinci el bakıyor bu alttaki nasıl anlayan birileri bilgilendirebilir mi?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arkadaşlar abim kendine ps4 almayı düşünüyor ben pek anlamıyorum ikinci el bakıyor bu alttaki nasıl anlayan birileri bilgilendirebilir mi?

Oyunlar içinde pazarlık deneyebilirsiniz, kırdırılabilir sürümse istediğin şekilde kullanabilirsin, istersen masaütü bilgisayar olarak da kullan.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlar içinde pazarlık deneyebilirsiniz, kırdırılabilir sürümse istediğin şekilde kullanabilirsin, istersen masaütü bilgisayar olarak da kullan.
Henüz oyunlar dahil mi diye hiç sormadım bir sorayım bakayım ne diyecek ve bir de kırdırılabilir sürüm nedir nasıl oluyor o

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Henüz oyunlar dahil mi diye hiç sormadım bir sorayım bakayım ne diyecek ve bir de kırdırılabilir sürüm nedir nasıl oluyor o
İstediğin oyunu oynayabiliyorsun. İstersen Windows falan da kurabiliyorsun diye biliyorum. Sadece 9.0 sürümüne özel mi bilmiyorum lakin.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediğin oyunu oynayabiliyorsun. İstersen Windows falan da kurabiliyorsun diye biliyorum. Sadece 9.0 sürümüne özel mi bilmiyorum lakin.
Anladım biraz değişikmiş pek anlamıyorum ps'lerden

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
uğur
fiyatı uygun 2 kol zaten bin tl oyunları tek tek satsan beleşe almış olursun eğer dolandırıcı olmadığını düşünüyorsan şansını dene.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
fiyatı uygun 2 kol zaten bin tl oyunları tek tek satsan beleşe almış olursun eğer dolandırıcı olmadığını düşünüyorsan şansını dene.
Oyunlar dahil mi bilmiyoruz hocam daha.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753

crabman

80+ Bronze

eğer ps yi alırsanız ASLA ama ASLA kırdırmayın. Kırdır diyenlerin lafına bakmayın.. ps4 pro kırdıran arkadaşım vardı ps yi kapatmıyordu dinlenme modunda tutuyordu çünkü kapatınca günlerce yeniden açamıyor veya açmak için bir kaç saatini harcıyordu. orjinal haliyle kullanın.

Top Bottom