İkinci el bu sistem 80k eder mi?

consider

80+
Reaksiyon skoru
4
ASUS TUF RTX 5070 Ti 16GB

AMD Ryzen 7 9800X3D

ASUS B850-PLUS WIFI DDR5 anakart

Kingston Fury Beast 32GB DDR5 6400MHz RAM (2x16)

Kioxia Exceria Pro 1TB PCIe Gen4 NVMe M.2 SSD

Cooler Master ML360L ARGB 360mm sıvı soğutma

Cooler Master MWE 750W 80+ Silver PSU

ASUS TUF GT302 TG ARGB Temperli cam kasa

Asus 5070ti zaten 50k ediyor nasıl 65 olsun diğer bileşenler de iyi.
A ve B markasının arasında ki tek fark sıcaklık değerleri mesela asus tuf 61 derece galax 63 derece aralarında ki fiyat farkı 9k 2 derece için bu fiyat farkı verilir mi? verilmez

Asus 5070ti zaten 50k ediyor nasıl 65 olsun diğer bileşenler de iyi.
Ya kanka vallahi bu insanlar afedersiniz ***** gelirler ram e anakarta falan bakmadan sadece ekran kartına ve işlemciye bakarlar oysa o ekran kartı o işlemci diğer parçalarla uyumlu olmasa nasıl çalışacak mükemmel performans istiyorsan ekran kartı ile işlemciyi yükseltip diğerlerinden kısmamak lazım mükemmel performans için hepsinin iyi olması lazım eve 90 k bütçeye 5070 ti alınmaz mesela onun yerine RX 9070 XT li sistem tercihimdir ama bu benim düşüncem parçalar gayet iyi ben razıyım bu fiyata diyorsan al uzun ömürlü bir sistem olur upgrade e açık sistem eskisini ekran kartını ve işlemcini değil devam

A ve B markasının arasında ki tek fark sıcaklık değerleri mesela asus tuf 61 derece galax 63 derece aralarında ki fiyat farkı 9k 2 derece için bu fiyat farkı verilir mi? verilmez
Anladım sağolasın. Peki bu sisteme 90k verilir mi?

Ya kanka vallahi bu insanlar afedersiniz ***** gelirler ram e anakarta falan bakmadan sadece ekran kartına ve işlemciye bakarlar oysa o ekran kartı o işlemci diğer parçalarla uyumlu olmasa nasıl çalışacak mükemmel performans istiyorsan ekran kartı ile işlemciyi yükseltip diğerlerinden kısmamak lazım mükemmel performans için hepsinin iyi olması lazım eve 90 k bütçeye 5070 ti alınmaz mesela onun yerine RX 9070 XT li sistem tercihimdir ama bu benim düşüncem parçalar gayet iyi ben razıyım bu fiyata diyorsan al uzun ömürlü bir sistem olur upgrade e açık sistem eskisini ekran kartını ve işlemcini değil devam
RX 9070 XT ekran kartı çok ısınıyor diye tercih etmiyorum. Isınma durumu hakkında ne düşünüyorsun? 5070ti sisteme 90k verilmeyebilir ama diğer bileşenlerden dolayı verilmez mi

sistemi nereden alıyorsun hazır sistem mi?

RX 9070 XT ekran kartı çok ısınıyor diye tercih etmiyorum. Isınma durumu hakkında ne düşünüyorsun? 5070ti sisteme 90k verilmeyebilir ama diğer bileşenlerden dolayı verilmez mi
Diğer bileşenlere tabii ki verilir niye diye soracaksan her geçen gün farklı bir marka daha üst düzey bir ekran kartı veya işlemci çıkarıyor ama ramler SSD ler böyle değil ve daha uzun ömürlü bileşenler (piyasa ömrü) o yüzden diğer bileşenlerin yüksek düzeyde olması lazım ısınma durumuna gelince ferah soğutması güzel bir kasa alırsan sıkıntı olmaz yada bütçen varsa 1500 2000 liraya tek fanlı bir sıvı soğutma takabilirsin gerekli aparatları var işlemci soğutucusunu 240 mm yapabilirsin bir performans kaybı olmaz güzel bir soğutma alırsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,132
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri