10 bine degil ama 12 bine 3080 dolu pazarlıkla 11 bandına baya götürür seni dlss ve amd nin frame geni ileBeni 6-8 ay kadar idare edebilecek ekran kartına ihtiyacım var bütçe max 5.600tl
Hangi modeli tercih etmeliyim
Eğer 10bine kadar 2 3 yıl sağlam götürebilir dediğiniz kart varsa onuda önerebilirsiniz
Rtx 3060 - rtx 3060 ti falan sanırım hocam tam bilmiyorumHocam 6600 xt denki nvidia tarafında nedir
10 bine degil ama 12 bine 3080 dolu pazarlıkla 11 bandına baya götürür seni dlss ve amd nin frame geni ile
Çok korkuyorum elimde patlar diye valla yaRtx 3060 - rtx 3060 ti falan sanırım hocam tam bilmiyorum
bir şey olmaz hocam testlerini yaptırtıp sonra foruma konu açacaksın onlar der al yada alma diyeÇok korkuyorum elimde patlar diye valla ya
nerde yaşıyorsan ordan bak elden almalıUmarım hocam
Sapphire SAFIR DARBE AMD RADEON™ RX 6500 XT OYUN OC 8GB GDDR6 HDMI/DP LITE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire SAFIR DARBE AMD RADEON™ RX 6500 XT OYUN OC 8GB GDDR6 HDMI/DP LITE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buda olabilir
Sende m yi uzattın haNick oyunpro ama önerilen ekran kartı 6500xtrx580 bundan daha hızlı.