ikinci el mi sıfırmıBeni 6-8 ay kadar idare edebilecek ekran kartına ihtiyacım var bütçe max 5.600tl
Hangi modeli tercih etmeliyim
İkinci hocam sıfır yok galiba
Buda olabilirİkinci hocam sıfır yok galiba
6600xt olur.Beni 6-8 ay kadar idare edebilecek ekran kartına ihtiyacım var bütçe max 5.600tl
Hangi modeli tercih etmeliyim
Eğer 10bine kadar 2 3 yıl sağlam götürebilir dediğiniz kart varsa onuda önerebilirsiniz
Ya hocam sorunlu diyorlar güvenemedim ondan dolayı yoksa sıfır fiyat çok iyisıfır ıntel arc b580 al cok guzel ıdare eder senı . ıkıncı el rıskınden uzak olursun ve performans olarak guncel kalmıs olursun.
bazı oyunlarda drop sorunları yasadıgını duydum ama genel olarak guncelleme ıle duzeltıyorlar . bır de o oyuna denk gelecek mısın acaba bu da var . bence alınır . empatı kuruyorum yerınde olsam ıkıncı ele gırecegıme sıfır ona gırerdım dusunmeden.Ya hocam sorunlu diyorlar güvenemedim ondan dolayı yoksa sıfır fiyat çok iyi
Hocam sence video editlerken veya basit oyun yapımlarında sorun çıkartır mı programlardabazı oyunlarda drop sorunları yasadıgını duydum ama genel olarak guncelleme ıle duzeltıyorlar . bır de o oyuna denk gelecek mısın acaba bu da var . bence alınır . empatı kuruyorum yerınde olsam ıkıncı ele gırecegıme sıfır ona gırerdım dusunmeden.