Öneri İkinci el ekran kartı önerisi

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
82
Bütçe
5600
Beni 6-8 ay kadar idare edebilecek ekran kartına ihtiyacım var bütçe max 5.600tl
Hangi modeli tercih etmeliyim

Eğer 10bine kadar 2 3 yıl sağlam götürebilir dediğiniz kart varsa onuda önerebilirsiniz

Son düzenleme:
6600xt

İkinci hocam sıfır yok galiba

Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci hocam sıfır yok galiba
Buda olabilir

Beni 6-8 ay kadar idare edebilecek ekran kartına ihtiyacım var bütçe max 5.600tl
Hangi modeli tercih etmeliyim

Eğer 10bine kadar 2 3 yıl sağlam götürebilir dediğiniz kart varsa onuda önerebilirsiniz
6600xt olur.

6600 XT

sıfır ıntel arc b580 al cok guzel ıdare eder senı . ıkıncı el rıskınden uzak olursun ve performans olarak guncel kalmıs olursun.

sıfır ıntel arc b580 al cok guzel ıdare eder senı . ıkıncı el rıskınden uzak olursun ve performans olarak guncel kalmıs olursun.
Ya hocam sorunlu diyorlar güvenemedim ondan dolayı yoksa sıfır fiyat çok iyi

Ya hocam sorunlu diyorlar güvenemedim ondan dolayı yoksa sıfır fiyat çok iyi
bazı oyunlarda drop sorunları yasadıgını duydum ama genel olarak guncelleme ıle duzeltıyorlar . bır de o oyuna denk gelecek mısın acaba bu da var . bence alınır . empatı kuruyorum yerınde olsam ıkıncı ele gırecegıme sıfır ona gırerdım dusunmeden.

bazı oyunlarda drop sorunları yasadıgını duydum ama genel olarak guncelleme ıle duzeltıyorlar . bır de o oyuna denk gelecek mısın acaba bu da var . bence alınır . empatı kuruyorum yerınde olsam ıkıncı ele gırecegıme sıfır ona gırerdım dusunmeden.
Hocam sence video editlerken veya basit oyun yapımlarında sorun çıkartır mı programlarda

Geri