İkinci el ekran kartı piyasası bu kadar kötü mü dolandırılmaya mı çalışıyorum ?

KadirS01

80+
Reaksiyon skoru
78
Selamlar,

Elimde PNY RTX 4070 Ti SUPER 16GB Verto Overclocked GDDR6X ekran kartı var, 1 yıl daha garantisi devam ediyor. Sahibinden’de benzer ilanlar 31.000 TL ve üzeri seviyelerde. Ben 28.000 TL’ye koydum ama doğru düzgün arayan soran yok. Üstelik bazı kişiler 20.000 TL teklif ediyor, geçen hafta 21.000 TL’ye aldığını söyleyen bile var.

Gerçekten bu kartın piyasa değeri bu kadar mı düştü? Fiyat konusunda kafam karıştı, gerçekçi bir piyasa bilgisine ihtiyacım var. Uzun zamandır ne alıp, ne satıyorum. Sahibinden fiyatları yanıltıcı mı, yoksa gerçekten alıcı tarafı bu kadar düşmüş mü? Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar,

Elimde PNY RTX 4070 Ti SUPER 16GB Verto Overclocked GDDR6X ekran kartı var, 1 yıl daha garantisi devam ediyor. Sahibinden’de benzer ilanlar 31.000 TL ve üzeri seviyelerde. Ben 28.000 TL’ye koydum ama doğru düzgün arayan soran yok. Üstelik bazı kişiler 20.000 TL teklif ediyor, geçen hafta 21.000 TL’ye aldığını söyleyen bile var.

Gerçekten bu kartın piyasa değeri bu kadar mı düştü? Fiyat konusunda kafam karıştı, gerçekçi bir piyasa bilgisine ihtiyacım var. Sahibinden fiyatları yanıltıcı mı, yoksa gerçekten alıcı tarafı bu kadar düşmüş mü? Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
kartin sifiri 85k. O karti 20k dan koyman demek bedavaya satman demek. ben olsam 50k-40k arasindan asagi koymam. Kart da garanti bile varken...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartin sifiri 85k. O karti 20k dan koyman demek bedavaya satman demek. ben olsam 50k-40k arasindan asagi koymam. Kart da garanti bile varken...
Galiba yanlis bir urune bakmisim. 38k gibi bir fiyat gordum nette. buna gore bence rahat 30k si var

Rtx 4080 30k dan aldım geçen hafta

Sarı sitede genelde piyasa üzeri fiyat oluyor Facebook gruplarında gerçek fiyat bulabilirsiniz

Rtx 4080 30k dan aldım geçen hafta

Sarı sitede genelde piyasa üzeri fiyat oluyor Facebook gruplarında gerçek fiyat bulabilirsiniz
Tam olarak hangi modeli aldınız acaba ve bahsettiğiniz gruplardan link örnek atabilir misiniz ?

Tam olarak hangi modeli aldınız acaba ve bahsettiğiniz gruplardan link örnek atabilir misiniz ?
Ben 2.el galax 4080 aldım sizin için araştırdım şuanda 4080 yok satılık ama sıfır 4070 ti süper buldum fiyatıda şu şekilde gözüme denk gelirse paylaşırım yine

1751082713039.webp

Şahsi fikrim 4080 den daha güçlü olan 9070xt sıfır 33k dan satılıyorken gidipte 30 a sıfırda olsa 4070ti almam

Dolandırıcılık değil.Sahibinden trolleri bunlar.Kaç yıldır var onun bunun çocukları.

İkinci el piyasası öldü artık. Fiyatı da artık alıcı belirliyor. Ama yine de o kart için 20K direkt öldürmüş ürünü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,658
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri