Neler Yeni

İkinci el gtx 1070 nasıldır asus dual vs asus strix

whoamii

80+ Silver
Neden strix’ i önerdiğini sorun isterseniz arkadaşa cevap kaçınılmaz.
Soğutması daha iyi olduğu için önerecek tabikide ve soğutması iyi dese bile bu Dual'e soğutması kötü dediği anlamına gelmez.

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
Soğutması daha iyi olduğu için önerecek tabikide ve soğutması iyi dese bile bu Dual'e soğutması kötü dediği anlamına gelmez.
Bakın Strix’in iyi soğutmaya sahip olduğunu biliyoruz sizin anlamak istemediğiniz noktayı çözemiyorum 1. ürün kapalı sıfır ürün ikinci ürün ikinci el ve pahalı sizce de yazık değilmi arkadaşa?

whoamii

80+ Silver
Bakın Strix’in iyi soğutmaya sahip olduğunu biliyoruz sizin anlamak istemediğiniz noktayı çözemiyorum 1. ürün kapalı sıfır ürün ikinci ürün ikinci el ve pahalı sizce de yazık değilmi arkadaşa?
O fiyata sıfır ürün satacaklarını düşünmüyorum çünkü 2-3 sene kullanılmış olanları bile 5k dan aşağıya vermiyorlar, bunu da hesaba katmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin yerinizde olsam 1660s e bakardım daha güncel ve hemen hemen aynı performanstalar.
Katılıyorum, hem de 1660S'e RTX gelme muhabbeti var bu aralar.

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
O fiyata sıfır ürün satacaklarını düşünmüyorum çünkü 2-3 sene kullanılmış olanları bile 5k dan aşağıya vermiyorlar, bunu da hesaba katmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum, hem de 1660S'e RTX gelme muhabbeti var bu aralar.
Link’te sıfır ürün olduğu yazıyor bende bu yüzden 1. ürünü öneriyorum ha kullanılmış çıkar yalandır orasını ben bilemem ki arkadaşımız gidip görüp alabilir orası ona kalmış ama bu durumda Dual.

Umut0526

80+ Silver
Link’te sıfır ürün olduğu yazıyor bende bu yüzden 1. ürünü öneriyorum ha kullanılmış çıkar yalandır orasını ben bilemem ki arkadaşımız gidip görüp alabilir orası ona kalmış ama bu durumda Dual.
sana sıfır olmadığını anlatmaya çalışıyoruz işte

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
hocam bence daha güncel kartlara bakın.

Umut0526

80+ Silver
Ya hocam 😃 orda sıfır yazıyor biz de ona göre cevaplıyoruz tövbe ya adam sıfır yazmış bende ona göre konuşuyorum gerisini nerden bileyim.
bana o kadar laf attınız kartla ilgili madem kartlarla aranız bu kadar iyi o zaman neden kartın 2. el olabileceğini düşünemiyorsunuz

M2yy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Ali Yıldız
bana o kadar laf attınız kartla ilgili madem kartlarla aranız bu kadar iyi o zaman neden kartın 2. el olabileceğini düşünemiyorsunuz
Kesin bir kanıtın var mı ikinci el olduğuna dair?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom