İkinci el İphone 7 nasıl şarj edilmeli?

Reaksiyon skoru
0
İkinci el iPhone 7 aldım ve pilini bu sabah değiştirdiğini söyledi. Baktım pil sağlığı %100. Deji falan mı dedim, normal bir batarya ile değiştirdi servis dedi. Bir sorun yapar mı? Ve bilen arkadaşlar için şarj etme durumu nasıl olmalı? Biraz yeniyim. Tamamen bitirmeli miyim yoksa %20 olunca doldurmalı mıyım? Değiştirecek olursam batarya önerir misiniz?

dediğin gibi 20lerde falan sarja tak tam bitirme
hızlı sarj seyehat tipi sarj aleti kullanmayın birde

İkinci el iPhone 7 aldım ve pilini bu sabah değiştirdiğini söyledi. Baktım pil sağlığı %100. Deji falan mı dedim, normal bir batarya ile değiştirdi servis dedi. Bir sorun yapar mı? Ve bilen arkadaşlar için şarj etme durumu nasıl olmalı? Biraz yeniyim. Tamamen bitirmeli miyim yoksa %20 olunca doldurmalı mıyım?
ne zaman isterseniz o zaman şaj edebilirsiniz tamamen bitmesi %20 %50 kafanıza çok takmayın öyle şeyleri sadece kaliteli şarj aleti kullandığınızdan emin olun

Bataryanın orijinal olma ihtimali 0 zaten.
Taktığı batarya en kaliteli çakma bile olsa 6 ay ömrü var 6 ay sonra yine değiştirmen gerekecek.

ne zaman isterseniz o zaman şaj edebilirsiniz tamamen bitmesi %20 %50 kafanıza çok takmayın öyle şeyleri sadece kaliteli şarj aleti kullandığınızdan emin olun
hediye olarak kensa marka şarjı aleti verdi onunla yatıp kalkıyorum 2 gündür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bataryanın orijinal olma ihtimali 0 zaten.
Taktığı batarya en kaliteli çakma bile olsa 6 ay ömrü var 6 ay sonra yine değiştirmen gerekecek.
6 ay geçti diyelim sizce ne almalıyım

hediye olarak kensa marka şarjı aleti verdi onunla yatıp kalkıyorum 2 gündür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 ay geçti diyelim sizce ne almalıyım
Fark etmiyor ama yüksek mAh deji öneririm.

Geri