Neler Yeni

İkinci El işlemci alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat demirkan
ryzen 5 5500 almak için test fotosu istedim bunu attı normalmi alınır mı?? termal macunu 1buçuk senedir değiştirmemiş garantisinin bitmesine 2 ay daha var.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-14 saat 23.15.14_c94e6dca.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-14 saat 23.15.14_c94e6dca.jpg
    54.6 KB · Hit: 39

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
gigabayt b450m h anakart ve corsair ddr4 16gb 3200mhz ram ile 4000 yazmış daha pazarlık yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bu sıcaklık nasıl ?
İşlemci anakart ram 4k fena değilmiş fiyatı.
Sıcaklığı yüksek de bakım yapılmamıştır. Kasası tozludur normal takılmam bu sıcaklığa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat demirkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklığı yüksek de bakım yapılmamıştır. Kasası tozludur normal takılmam bu sıcaklığa.
peki sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç 80w normalmi

Bünyamina

80+ Platinum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam benim lazamda tozlu 2 senedir macunu bile değiştirmedim ama Hayla 72 dereceyi geçtiğini görmedim (hava soğutma) ve işlemcim'de Ryzen 7 3800X yani 105W TDP ama bu kadar ısınmıyor bir şey var gibi

Gerçi bende bu sistemimi satıyorum Yeni AM5 sisteme geçecem acaba sıvı soğutma mı almalıyım AM5'de🤔

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
ryzen 5 5500 almak için test fotosu istedim bunu attı normalmi alınır mı?? termal macunu 1buçuk senedir değiştirmemiş garantisinin bitmesine 2 ay daha var.
Testler ile işlemcinin iyi veya kötü olduğunu pek anlayamazsın bakman gereken kutu fatura garantisi var mı garanti yoksa fatura var mı işlemci kaç senelik hangi işlemler için kullanılmış am5 altı mimarilerde pinlere bakıcaksın yamukluk varmı diye yoksa genelde çalışır zaten

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam benim lazamda tozlu 2 senedir macunu bile değiştirmedim ama Hayla 72 dereceyi geçtiğini görmedim (hava soğutma) ve işlemcim'de Ryzen 7 3800X yani 105W TDP ama bu kadar ısınmıyor bir şey var gibi

Gerçi bende bu sistemimi satıyorum Yeni AM5 sisteme geçecem acaba sıvı soğutma mı almalıyım AM5'de🤔
Hangi fan ile kullanıyorsun ? Çok etken var bu sıcaklığı etkileyen.
Stok fan ile am5 işlemcisi ısınmakta. Bütçene göre bir kule tipi fan alırsın.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hangi fan ile kullanıyorsun ? Çok etken var bu sıcaklığı etkileyen.
Stok fan ile am5 işlemcisi ısınmakta. Bütçene göre bir kule tipi fan alırsın.
Stok fanla kullanıyorum hocam

AMD 7 serisinde stok fan olarak
"AMD Wraith Prism" adında bir fan geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat demirkan
Testler ile işlemcinin iyi veya kötü olduğunu pek anlayamazsın bakman gereken kutu fatura garantisi var mı garanti yoksa fatura var mı işlemci kaç senelik hangi işlemler için kullanılmış am5 altı mimarilerde pinlere bakıcaksın yamukluk varmı diye yoksa genelde çalışır zaten
Garantisi önümüzdeki ay bitiyor. aldım parçaları , zaten almadan önce fanı söküp macununa bakmak istedim Üzerinde nerdeyse hiç macun kalmamıştı sıcaklığı ona saydım aldım .

Top Bottom