Kanka Lenovo al geç o zamanhocam öneriniz var mı, dediğim gibi idarelik alacağım ve sadece illüstratör ve photoshop kullanacağım. şuan ki masaüstü pcm de r5 5500 rx 570 ikilisi var ve baya baya yetiyor
o konuyu pek bilemiyorum @EFI Shell bilgisi var ise yardımcı olurhocam oyun için almayacağım ama grafik tasarım için alacağım yani nvidia olması daha iyi değil mi
tmmdır hocam teşekkürlerKanka Lenovo al geç o zaman
AMD alma AMD yazılım tarafında sıkıntılı kart yapmak istediğin yazılım ve kendi yazılımı
16 gb ram alıp 8 + 16 24 şeklinde kullanmayı planlıyorumtmmdır hocam teşekkürler
lenovo da ki bu model de bilinen bi kronik sorun vs var mı? Ek olarak ram modeli nedir ram de sipariş vereyim
Hayır hocam kronik bir sorunu yok 3060 lı modelini kullanıyorum gayet güzel elimde 8gb ram var istersen sana satabilirim bu cihazın 3060 modelinden çıkmatmmdır hocam teşekkürler
lenovo da ki bu model de bilinen bi kronik sorun vs var mı? Ek olarak ram modeli nedir ram de sipariş vereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 gb ram alıp 8 + 16 24 şeklinde kullanmayı planlıyorum
hocam 16 takmam daha iyi olur benim için şuan ki pc de 16 gb ram var çalışırken doluyor bayaHayır hocam kronik bir sorunu yok 3060 lı modelini kullanıyorum gayet güzel elimde 8gb ram var istersen sana satabilirim bu cihazın 3060 modelinden çıkma
Anladım hocam teklif var ısrar yok zaten yazılım yapacağın için ne kadar çok ram o kadar iyihocam 16 takmam daha iyi olur benim için şuan ki pc de 16 gb ram var çalışırken doluyor baya
İçindeki 8 GB'yi de çıkartıp 16 takıp, 32 GB yapmanız daha iyi olur.tmmdır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 gb ram alıp 8 + 16 24 şeklinde kullanmayı planlıyorum
Kanka kafa kalmadı ya her türlü daha fazla ram olmalı kanka 16×16 yapsanda baya iyi olur ama geçici kullanıcam demiştin o yüzden şimdilik gerek yokyazılım değil tasarım da dediğiniz gibi ne kadar ram o kadar iyi