- Reaksiyon skoru
- 2,145
ikinci el macbook air m1 16 gb modeli almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım ve uzun ömürlü olması için macbook istiyorum ikinci el macbook alırken nelere dikkat etmeliyim
Bende de mac var. Alırken faturası olmasına kesinlikle dikkat et. Daha sonra seri nosunu kontrol et. Apple tanılarını çalıştır. Pil döngüsüne bak.ikinci el macbook air m1 16 gb modeli almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım ve uzun ömürlü olması için macbook istiyorum ikinci el macbook alırken nelere dikkat etmeliyim
bir de hiç mac kullanmadım beğenmezsem çekincesi var sıfır ile ikinci el arasında kaldımBende de mac var. Alırken faturası olmasına kesinlikle dikkat et. Daha sonra seri nosunu kontrol et. Apple tanılarını çalıştır. Pil döngüsüne bak.
Neden çekiyorsunuz oyun vs oynamayacaksınız. Film, dizi, okul,iş için işinizi rahatça görecektir.bir de hiç mac kullanmadım beğenmezsem çekincesi var sıfır ile ikinci el arasında kaldım
almışken sıfır al pt teknoloji uzerinden öğrenci indirimi ile alınıyor ayrıca mac çok güzel cihaz bütçem olsaydı bende alırdımbir de hiç mac kullanmadım beğenmezsem çekincesi var sıfır ile ikinci el arasında kaldım
alışması biraz zordur alıştıktan sonra diğer işletim sistemlerini kullanmak istemeyeceksinizbir de hiç mac kullanmadım beğenmezsem çekincesi var sıfır ile ikinci el arasında kaldım
8 gb kimse önermiyor ikinci el satarken de zormuş satışıalmışken sıfır al pt teknoloji uzerinden öğrenci indirimi ile alınıyor ayrıca mac çok güzel cihaz bütçem olsaydı bende alırdım
![]()
Eğitim İndirimli MacBook Air Modelleri | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini pt.com.tr’de keşfedip satın alın. Apple Sertifikalı ekibimiz satış öncesi ve sonrasında yanınızdadır.www.pt.com.tr