İkinci el Logitech G27 ile ilgili sorular

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
8000
İyi akşamlar. Logitech G27 direksiyon seti alacağım ikinci el. Üç sorum olacak:
Encoder sorun çıkartıyormuş, metal veya kaliteli plastik muadil hala bulabilir miyim?
Param Güvende ile almayı düşünüyorum, ödemeyi aktarmadan önce neleri test etmeliyim?
Temiz G27'lere en fazla ne kadar verilmeli? 9 bine çıkanları gördüm.

Encoder sorun çıkartıyormuş, metal veya kaliteli plastik muadil hala bulabilir miyim?
Param Güvende ile almayı düşünüyorum, ödemeyi aktarmadan önce neleri test etmeliyim?

Evet bulabilrisin, bununla çok daha kuvvetli hale getirilebilir, https://www.aliexpress.com/i/3256804085188234.html?gatewayAdapt=tur2glo4itemAdapt

Ödemeden önce, direksiyonda ölü nokta var mı? Minik minik çevirdiğinde direksiyon derecesi oynuyor mu?
Viteslerde, tuş takımlarında bozukluk var mı?
Direksiyon kendisini otomatik kalibre ediyor mu açılışta?
Oyun içinde FFB'de geri bildirim artırılıp-azaltıldığında direksiyona gelen bildirim sertleşip, yumuşuyor mu?
Kablolarda temassızlık var mı?
Yazılımda direksiyon seti tamamen görünüyor mu? Bazen motorda oluşan bir sorundan dolayı yazılımda ürün görünmeyebiliyor. Bu da motorda bir sorun olduğuna, FFB'nin bozulduğunu gösteren işaretlerden biri olabiliyor.
Pedal setinde bir sorun, (tozlanmaya karşı minik dalgalanma gerçek bir problem teşkil etmez) ancak mekanik olarak kronikleşmiş, geçmeyen devamlı bir dalgalanma, basıldığında 0-100 arası değerin tamamını vermeme gibi sorunlar tamamen kontrol edilmeli.

Bu arafa 8k verilmez g29 bulursun o paraya

Geri