Neler Yeni

İkinci El Logitech G923 Alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
G923 direksiyon seti alınır mı? İkinci el alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata (kesinlikle artmaz bütçe)

The GodFather

80+ Silver
Paran varsa t300rs al. Logitechin direksiyonları giriş seviyesi

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Deniz Ayaz Ocak
kanka 2 el t150 pro al geç para vasa t248 yada t300 bak

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadar?
8k falan ikinci el olacak, en fazla küsüratları arttırırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paran varsa t300rs al. Logitechin direksiyonları giriş seviyesi
kanka 2 el t150 pro al geç para vasa t248 yada t300 bak
Neden logitech önermiyorsunuz ben iyi olduğunu duydum bütçemde buna yetiyor. T300RS ikinci eli bile 10kdan pahalı başlıyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Neden logitech önermiyorsunuz ben iyi olduğunu duydum bütçemde buna yetiyor. T300RS ikinci eli bile 10kdan pahalı başlıyor
8000 TL'ye G923 pek görmedim. Bir şekilde bulsan bile yanında h-vites yoktur muhtemelen. Dolayısıyla onu almak yerine h-vitesli G29 almak daha mantıklı olur. Logitech, True Force teknoloji sayesinde G923'te daha gerçekçi bir deneyim sunuyoruz diyor. Ancak G923 de G29 da esasında dişli sistemi kullanıyor. Yani aralarında pek bir fark hissetmezsin. Kısacası ben senin yerinde olsam vitessiz G923 yerine vitesli G29 alırdım.

Başlangıç için Logitech kötü değildir. Bütçen dahilinde en mantıklısı bu.

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Deniz Ayaz Ocak

8 k t150 pro baka bilisin hibrit olduğudan daha iyi bile pik torkta g923 2,3 ike 2,9 t150 pik torku var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8000 TL'ye G923 pek görmedim. Bir şekilde bulsan bile yanında h-vites yoktur muhtemelen. Dolayısıyla onu almak yerine h-vitesli G29 almak daha mantıklı olur. Logitech, True Force teknoloji sayesinde G923'te daha gerçekçi bir deneyim sunuyoruz diyor. Ancak G923 de G29 da esasında dişli sistemi kullanıyor. Yani aralarında pek bir fark hissetmezsin. Kısacası ben senin yerinde olsam vitessiz G923 yerine vitesli G29 alırdım.

Başlangıç için Logitech kötü değildir. Bütçen dahilinde en mantıklısı bu.
Ben G923 daha iyi diye biliyordum belirgin bir farkla ama çok bilgim yoktu teşekkür ederim. Yani dediğiniz gibi çok az fark varsa shifterlı daha mantıklı. Peki trueforce G29'da yok mu? Bir de trueforce ne yapıyor tam olarak

8 k t150 pro baka bilisin hibrit olduğudan daha iyi bile pik torkta g923 2,3 ike 2,9 t150 pik torku var
Hiçbir şey anlamadım

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Ben G923 daha iyi diye biliyordum belirgin bir farkla ama çok bilgim yoktu teşekkür ederim. Yani dediğiniz gibi çok az fark varsa shifterlı daha mantıklı. Peki trueforce G29'da yok mu? Bir de trueforce ne yapıyor tam olarak

Hiçbir şey anlamadım
g29 g923 aynı motru kulaniyo vites lazım deyilse t150 pro al geç

bile basitçe https://www.technopat.net/sosyal/konu/direksiyon-seti-tier-list.2732658/ burda anlamışlar

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Şimdiye kadar çok direksiyon seti kullandım ancak G923 kullanmadım. Yine de ne olursa olsun bu set dişli sistem kullanıyor. Yani G29'dan çok da farklı değildir. Bunu çok güvendiğim aşağıdaki kanal da söylüyor zaten. Elbette bir miktar fark vardır ancak vitessiz kullanmaya değecek bir fark değil. G29'da True Force yok.

Ben şimdiye kadar sırasıyla Logitech Momo (Dişli), Logitech Driving Force GT (Dişli), Rampage V900-S (Yaylı, FFB YOK), Logitech G27 (Dişli), Logitech G29 (Dişli), Thrustmaster T150 (Kayışlı+Dişli), Thrustmaster T300 (Kayışlı) kullandım. Şu anda da hali hazırda T300+TH8S kullanıyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, T300'e geçtikten sonra önceden kullandığım setler oyuncak gibi gelmeye başladı. Mesela T150'de de Kayışlı+Dişli sistem var ancak onun da G29'a göre aşırı bir farkı yok. İşin içerisine "Dişli" girince hissiyatlar hemen hemen benzer oluyor. Ancak T300'deki gibi tamamen kayışlı olduğunda oldukça pürüzsüz bir hissiyat oluyor. Bunları anlattım çünkü bana göre dişli olduğu sürece aralarında pek bir fark olmuyor. Dolayısıyla ben olsam G29 mu G923 mü diye düşünmezdim, vitesli G29 almaya çalışırdım. Vites umurumda değil dersen T150 de seçeneklerin arasına girebilir. Dişli+kayışlı olması sebebiyle biraz daha iyi bir hissiyat var. Ancak vites önemliyse vitesten vazgeçilebilecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca satarken G29 tabiri caizse peynir ekmek gibi gidiyor.

The GodFather

80+ Silver

Bende g29 vardı dişli sistem kullanıyor. Bu yüzden bile t300rs alınır. Ne demek istediğimi kullandıktan sonra anlarsın.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom