8k falan ikinci el olacak, en fazla küsüratları arttırırımBütçe ne kadar?
Paran varsa t300rs al. Logitechin direksiyonları giriş seviyesi
Neden logitech önermiyorsunuz ben iyi olduğunu duydum bütçemde buna yetiyor. T300RS ikinci eli bile 10kdan pahalı başlıyorkanka 2 el t150 pro al geç para vasa t248 yada t300 bak
8000 TL'ye G923 pek görmedim. Bir şekilde bulsan bile yanında h-vites yoktur muhtemelen. Dolayısıyla onu almak yerine h-vitesli G29 almak daha mantıklı olur. Logitech, True Force teknoloji sayesinde G923'te daha gerçekçi bir deneyim sunuyoruz diyor. Ancak G923 de G29 da esasında dişli sistemi kullanıyor. Yani aralarında pek bir fark hissetmezsin. Kısacası ben senin yerinde olsam vitessiz G923 yerine vitesli G29 alırdım.8k falan ikinci el olacak, en fazla küsüratları arttırırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden logitech önermiyorsunuz ben iyi olduğunu duydum bütçemde buna yetiyor. T300RS ikinci eli bile 10kdan pahalı başlıyor
8 k t150 pro baka bilisin hibrit olduğudan daha iyi bile pik torkta g923 2,3 ike 2,9 t150 pik torku var8k falan ikinci el olacak, en fazla küsüratları arttırırım
Neden logitech önermiyorsunuz ben iyi olduğunu duydum bütçemde buna yetiyor. T300RS ikinci eli bile 10kdan pahalı başlıyor
Ben G923 daha iyi diye biliyordum belirgin bir farkla ama çok bilgim yoktu teşekkür ederim. Yani dediğiniz gibi çok az fark varsa shifterlı daha mantıklı. Peki trueforce G29'da yok mu? Bir de trueforce ne yapıyor tam olarak8000 TL'ye G923 pek görmedim. Bir şekilde bulsan bile yanında h-vites yoktur muhtemelen. Dolayısıyla onu almak yerine h-vitesli G29 almak daha mantıklı olur. Logitech, True Force teknoloji sayesinde G923'te daha gerçekçi bir deneyim sunuyoruz diyor. Ancak G923 de G29 da esasında dişli sistemi kullanıyor. Yani aralarında pek bir fark hissetmezsin. Kısacası ben senin yerinde olsam vitessiz G923 yerine vitesli G29 alırdım.
Başlangıç için Logitech kötü değildir. Bütçen dahilinde en mantıklısı bu.
Hiçbir şey anlamadım8 k t150 pro baka bilisin hibrit olduğudan daha iyi bile pik torkta g923 2,3 ike 2,9 t150 pik torku var
g29 g923 aynı motru kulaniyo vites lazım deyilse t150 pro al geçBen G923 daha iyi diye biliyordum belirgin bir farkla ama çok bilgim yoktu teşekkür ederim. Yani dediğiniz gibi çok az fark varsa shifterlı daha mantıklı. Peki trueforce G29'da yok mu? Bir de trueforce ne yapıyor tam olarak
Hiçbir şey anlamadım
Şimdiye kadar çok direksiyon seti kullandım ancak G923 kullanmadım. Yine de ne olursa olsun bu set dişli sistem kullanıyor. Yani G29'dan çok da farklı değildir. Bunu çok güvendiğim aşağıdaki kanal da söylüyor zaten. Elbette bir miktar fark vardır ancak vitessiz kullanmaya değecek bir fark değil. G29'da True Force yok.Ben G923 daha iyi diye biliyordum belirgin bir farkla ama çok bilgim yoktu teşekkür ederim. Yani dediğiniz gibi çok az fark varsa shifterlı daha mantıklı. Peki trueforce G29'da yok mu? Bir de trueforce ne yapıyor tam olarak
Bende g29 vardı dişli sistem kullanıyor. Bu yüzden bile t300rs alınır. Ne demek istediğimi kullandıktan sonra anlarsın.8k falan ikinci el olacak, en fazla küsüratları arttırırım
vites önemlimiParam olsa vallahi alırım ama şuan 8k vermek bile koyuyor