İkinci el NS200 alınır mı?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Sahibinden üzerinden bu ilan dikkatimi çekti. İlk motorum olacak ve detaylardan çok anlamıyorum bundan dolayı. Nelere dikkat etmeliyim? İki aktif motor kullanan arkadaşımla gideceğim bakmaya eğer alırsam. 95 Bin TL'ye anlaştık.

Sahibinden üzerinden bu ilan dikkatimi çekti. İlk motorum olacak ve detaylardan çok anlamıyorum bundan dolayı. Nelere dikkat etmeliyim? İki aktif motor kullanan arkadaşımla gideceğim bakmaya eğer alırsam. 95 Bin TL'ye anlaştık.
Fiyat çok fark ediyor mu bilmiyorum ama ilk nesildense UG serisi daha mantıklı geliyor bu serilerde.

alınır bence. fotoğraflardan temize benziyor. şahsen benim ilk baktığım şey arka plakalık sıyırıcı yerindemi değilmi olur. genelde apaçiler söktüğü için hani. aldığın adamda teker yapmamış biri gibiyse temizdir. piyasasına pek hakim değilim ama 95 te çok değil gibi. bakımlarını ger.ekten 2500de yapıyorsada oldukça iyi bwn 5000 de bir yaparım mesela kendim. sağ korumalığın düşmesi garip ama olmayacak şeyde değil. gözle görülür bir sorun yoksa yatma etmesi gibi sesindede bir sıkıntı yoksa alınabilir. benim arkadaşımda bir hafta önce ug olanını aldı ikinci el memnun

Geri