İkinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor?

İşte kimse almasa dediğin gibi olacakta alıyorlar dgfsdgdfg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hayatta oe reis gibi olacan adam hakkını veriyor dfgdfg
Mahsun Karaca'nın sarı siteye sahte ve ucuza ilan koyup piyasayı düşürme fikri mantikli gelmeye basladı

Mahsun Karaca'nın sarı siteye sahte ve ucuza ilan koyup piyasayı düşürme fikri mantikli gelmeye basladı
Arkadaşlar gelin birlikte 5600 ilanı koyalım 2.5k ya bi el atın dfsdfsdf alayım sonra sileriz ilanları.

Havit Fuxi H3 alacaktım, sıfırı 1100 TL, gerizekalılar Sahibindene koymuş 1000-1100 TL.
Diyorum sıfırıyla aynı fiyata satıyorsun, sıfırını almak varken kim niye bu fiyatı versin. Adam pazarlık yok diyor. :D
Savunması da ürünü 1 ay kullanmış, sıfır gibiymiş, garantisi de varmış üstelik.

Ülkede israfı bitirmek için her şeyden önce ikinci el piyasasına düzenleme getirmesi gerekiyor devletin.
Bir ürünün ikinci eli sıfırıyla aynı fiyat olmamalı, bu aptallığın bir açıklaması yok.

İkinci el ürünün sıfır fiyatından %40 altına satılması zorunluluğu gelsin ekonomi nasıl şahlanıyor görün.

Havit Fuxi H3 alacaktım, sıfırı 1100 TL, gerizekalılar Sahibindene koymuş 1000-1100 TL.
Diyorum sıfırıyla aynı fiyata satıyorsun, sıfırını almak varken kim niye bu fiyatı versin. Adam pazarlık yok diyor. :D
Savunması da ürünü 1 ay kullanmış, sıfır gibiymiş, garantisi de varmış üstelik.

Ülkede israfı bitirmek için her şeyden önce ikinci el piyasasına düzenleme getirmesi gerekiyor devletin.
Bir ürünün ikinci eli sıfırıyla aynı fiyat olmamalı, bu aptallığın bir açıklaması yok.

İkinci el ürünün sıfır fiyatından %40 altına satılması zorunluluğu gelsin ekonomi nasıl şahlanıyor görün.
6 aydır kiracı bulamamasına ragmen kira fiyatini düsürmeyen elemanlar gibi

Facebook'ta bunlara satanlara karşı hep ucuz fiyat teklif ediyorum çünkü değmez. Biriside i7-2600'lü sistemi 7500'ten koymul

Neden halâ 2. El almak için peşlerinden koşuyorsunuz? Aşağılanmak hoşunuza mı gidiyor?

Onlar için satamamak önemli değil. Yüz yıl beklerler yine daha yüksek fiyattan satarlar. Fırsatçı deniyor bu tip insanlara.

Dün 2.5kya 2x8 ram koyan gördüm 3200mhz 😄

Geri