Usb mi?İkinci el bir tane buldum 800 TL ye alacağım kulaklık ta hiç bir sorun yok sizce alayım mı yoksa sıfır mı almalıyım
Razer blackShark v2 X mi hocam ?İkinci el bir tane buldum 800 TL ye alacağım kulaklık ta hiç bir sorun yok sizce alayım mı yoksa sıfır mı almalıyım
hayır buRazer blackShark v2 X mi hocam ?
390 tl daha biriktirip sıfır almanızı öneririm, en son alacağınız ikinci el ürün kulaklık olsun.hayır bu
Razer BlackShark V2 RZ04-03230100-R3M1 USB Enhancer THX Spatial Audio Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Niye?390 TL daha biriktirip sıfır almanızı öneririm, en son alacağınız ikinci el ürün kulaklık olsun.
Kulaklıkla insanların en çok kullandığı ürünlerdendir ve en rahat kirlenebilen üründür örnek olarak saç terlemesi, kafa terlemesi, mikrofon ısırılması gibi şeyler. Kulak içi kulaklıklarda direkt kulak kiri sebebiyle alınmaz.Alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye?
Alınmaz.İkinci el bir tane buldum 800 TL ye alacağım kulaklık ta hiç bir sorun yok sizce alayım mı yoksa sıfır mı almalıyım
al 0. fiyatı 500 tl https://www.itopya.com/razer-blacks...MI6JivmIa89gIV3pBoCR2VqwhSEAQYASABEgJk2vD_BwEİkinci el bir tane buldum 800 TL ye alacağım kulaklık ta hiç bir sorun yok sizce alayım mı yoksa sıfır mı almalıyım