Çözüldü✓ İkinci el rx 6600 alınır mı?

pcman

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3700
Arkadaşlar öncelikler iyi akşamlar dilerim. Ben ryzen 5 5650g işlemcili apu sistemim için ikinci el garantili bir ekran kartı alıcam. En fazla limitim 3700 TL ve en iyi seçenek rx 6600 buldum oynadığım oyunlar asetto corsa, ets2 truckersmp ara sıra fivem oynuyorum. Ekran kartını buldum 3400tl fiyatı var garantisi kutusu faturası var mining yapıldı mı diye sordum bilmiyoruz dediler illaki yapılmıştır.
Mesaj yolu ile fotoğraf ve video istedim Furmark testi vs. Sizce rx 6600 alınabilir mi. Sorun çıkartırmı bütçe maks bu kadar maalesef.

alınır sorun çıkarmaz

Arkadaşlar öncelikler iyi akşamlar dilerim. Ben ryzen 5 5650g işlemcili apu sistemim için ikinci el garantili bir ekran kartı alıcam. En fazla limitim 3700 TL ve en iyi seçenek rx 6600 buldum oynadığım oyunlar asetto corsa, ets2 truckersmp ara sıra fivem oynuyorum. Ekran kartını buldum 3400tl fiyatı var garantisi kutusu faturası var mining yapıldı mı diye sordum bilmiyoruz dediler illaki yapılmıştır.
Mesaj yolu ile fotoğraf ve video istedim Furmark testi vs. Sizce rx 6600 alınabilir mi. Sorun çıkartırmı bütçe maks bu kadar maalesef.
ekran kartı güzel bir ekran kartı bende kullanıyorum ısınma vb. problemi yok eğer ki temiz ise alınır ve 16 gb ram yoksa biraz sıkıntı olabilir

Hocam kart sizi üzmez KFG olmasına dikkat edip alırsanız problem çıkarmaz.

fatura tarihi neymiş

2x8 olmak üzere 16gb ram bellek kullanıyorum. Gördüğü maks sıcaklık 73 74 derece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kart sizi üzmez KFG olmasına dikkat edip alırsanız problem çıkarmaz.
Kfg nedir hocam

2x8 olmak üzere 16gb ram bellek kullanıyorum. Gördüğü maks sıcaklık 73 74 derece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kfg nedir hocam
Kutu-Fatura-Garanti fatura tarihi de önemli yani bence 1 yıllık falan garantisi olmalı ona dikkat edin.

temiz falansa max ederi 3750
ideal fiyat 3500

Sarı siteden değilde facebook gruplarında bak 3700'e rx 6600 xt bulabilirsin, ya da iyi model rx 6600 al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri