ikinci el ryzen 7 5800x3d alınır mı ?

EfsaneT

80+
Reaksiyon skoru
39
ikinci el ryzen 7 5800x3d alacağım 10k ya 7 ay garantisi kutu faturası var alınır mı ?

Bana kalırsa bu saatten sonra ddr4 sistem upgrade edilmez bu işlemciye vereceğin parayla üstüne biraz daha para biriktirip f/p ddr5 e geçilir. Bir de ikinci el almana rağmen fiyatı çok yüksek zaten sıfır fiyatları da ona yakın diye biliyorum. Bana sorarsan alınmaz

Bana kalırsa bu saatten sonra ddr4 sistem upgrade edilmez bu işlemciye vereceğin parayla üstüne biraz daha para biriktirip f/p ddr5 e geçilir. Bir de ikinci el almana rağmen fiyatı çok yüksek zaten sıfır fiyatları da ona yakın diye biliyorum. Bana sorarsan alınmaz
yani bilemedim sıfırı 12 k mı ne ddr5 e geçemem çünkü anakart ram vs değişmem lazım şuan öyle bi durumum yok maalesef ya bunu alıcam ya da sıfır r7 5700x3d alcam sence ne yapmalıyım ?

Sıfırı 11bin ve fiyatını haketmiyorken ikinci ele 10bin vermek zaten hiç anlamı yok, bence bu cevabı yazmama bile değmeyecek bir fiyat veya soru.

Sıfırı 11bin ve fiyatını haketmiyorken ikinci ele 10bin vermek zaten hiç anlamı yok, bence bu cevabı yazmama bile değmeyecek bir fiyat veya soru.
peki r7 5700x3d alsam yani şuan am4 de en iyi iki işlemci bu ikisi hangisini almalıyım

ikinci el ryzen 7 5800x3d alacağım 10k ya 7 ay garantisi kutu faturası var alınır mı ?

İşlemciler kolay bozulabilen parçalar değildir ama ben olsam sıfır işlemci alırdım. Eğer düşünürsen 10k'ya sıfır 5700X3D alabilirsin. O da işini fazlasıyla görür hem de sıfır almış olursun.

İkinci el piyasasından anlamam ama 8500-9000TL civarında olsa al derdim ama 10K çok az düşmüş gibi sanki. Sıfırı 11K ile 12K arasında satılıyor. Yani 1000TL için ikinci el almak pek mantıklı gelmedi bana. Onun yerine bir alt modelini sıfır al bence arada çok fazla fark olmaz .

fiyatı uygun olsa edilir bence tamemen kapı kapamamak lazım :D Diğer am4 işlemcilere göre güzel bir fps artışı var.

7500f kullandığım günden beri 5800x3d'ye ihtiyaç duymadım. ve fiyatı hem sıfır hem ikinci elde de aşşıırı faiş düzeyde pahalı. işlemci fiyatına ddr5 anakart + 7500f çekilebiliyor ikinci elde de ideal noktadalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri