yani bilemedim sıfırı 12 k mı ne ddr5 e geçemem çünkü anakart ram vs değişmem lazım şuan öyle bi durumum yok maalesef ya bunu alıcam ya da sıfır r7 5700x3d alcam sence ne yapmalıyım ?Bana kalırsa bu saatten sonra ddr4 sistem upgrade edilmez bu işlemciye vereceğin parayla üstüne biraz daha para biriktirip f/p ddr5 e geçilir. Bir de ikinci el almana rağmen fiyatı çok yüksek zaten sıfır fiyatları da ona yakın diye biliyorum. Bana sorarsan alınmaz
peki r7 5700x3d alsam yani şuan am4 de en iyi iki işlemci bu ikisi hangisini almalıyımSıfırı 11bin ve fiyatını haketmiyorken ikinci ele 10bin vermek zaten hiç anlamı yok, bence bu cevabı yazmama bile değmeyecek bir fiyat veya soru.
peki r7 5700x3d alsam yani şuan am4 de en iyi iki işlemci bu ikisi hangisini almalıyım
gigabyte b550 aorus elite v2 8x4 3600 mhz ram rtx 4070 bütçe 10k
ikinci el ryzen 7 5800x3d alacağım 10k ya 7 ay garantisi kutu faturası var alınır mı ?
ikinci el ryzen 7 5800x3d alacağım 10k ya 7 ay garantisi kutu faturası var alınır mı ?
fiyatı uygun olsa edilir bence tamemen kapı kapamamak lazımBana kalırsa bu saatten sonra ddr4 sistem upgrade edilmez bu işlemciye vereceğin parayla üstüne biraz daha para biriktirip f/p ddr5 e geçilir. Bir de ikinci el almana rağmen fiyatı çok yüksek zaten sıfır fiyatları da ona yakın diye biliyorum. Bana sorarsan alınmaz
7500f kullandığım günden beri 5800x3d'ye ihtiyaç duymadım. ve fiyatı hem sıfır hem ikinci elde de aşşıırı faiş düzeyde pahalı. işlemci fiyatına ddr5 anakart + 7500f çekilebiliyor ikinci elde de ideal noktadalar.ikinci el ryzen 7 5800x3d alacağım 10k ya 7 ay garantisi kutu faturası var alınır mı ?