Neler Yeni

İkinci el sistem ya da sıfır sistem, hangisi mantıklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Bir satıcı "i3 10105F + GTX 1650 + 16GB RAM + 480 GB SSD" özellikli sistemini 8 bin TL'ye veriyor. Özellikleri tam sınırda istediğim gibi, ancak işlemcisi biraz daha iyi olabilirdi. Satıcıya ürünü çalışırken görüp almak istediğimi söyledim ancak uygun ortamının olmadığını söyledi. Ürünüme kefilim diyor ama lafla olacak iş değil bence. Böyle riskli bir duruma girmek bana mantıklı gelmedi. Çünkü ürün farklı çıkarsa veya herhangi bir sorunu varsa yapacak bir şeyim olmaz. Ne dersiniz ikinci el başka ilanlara bakayım mı yoksa karne indirimlerini bekleyip sıfır mı almak daha iyi olur? Bütçe ne kadar ayırmalıyım konusunda şu an net bir fikrim yok, piyasayı tam bilmiyorum. Bilgilerinizi bekliyorum.

Emres54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Sahin
Bir satıcı "i3 10105F + GTX 1650 + 16GB RAM + 480 GB SSD" özellikli sistemini 8 bin TL'ye veriyor. Özellikleri tam sınırda istediğim gibi, ancak işlemcisi biraz daha iyi olabilirdi. Satıcıya ürünü çalışırken görüp almak istediğimi söyledim ancak uygun ortamının olmadığını söyledi. Ürünüme kefilim diyor ama lafla olacak iş değil bence. Böyle riskli bir duruma girmek bana mantıklı gelmedi. Çünkü ürün farklı çıkarsa veya herhangi bir sorunu varsa yapacak bir şeyim olmaz. Ne dersiniz ikinci el başka ilanlara bakayım mı yoksa karne indirimlerini bekleyip sıfır mı almak daha iyi olur? Bütçe ne kadar ayırmalıyım konusunda şu an net bir fikrim yok, piyasayı tam bilmiyorum. Bilgilerinizi bekliyorum.
Hocam 4060 gibi hayalin yoksa karne hediyesi ile beraber 3060 ekran kartlı sistemlerin 16 k bandında olacağını düşünüyorum aksi takdirde 1650 ekran kartlı sistem bulmak zor bulsan da 12-13 k civarında olur gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Necmi Okutan
İndirim bekle alabiliyorsan 3060'lı bi sistem al, fsr ve dlss sağolsun her oyunu rahatça oynarsın.

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek
arkadaşlara katılıyorum bu tarz eski sistemlere para vermek yerine 3060lı bir sistem alınabilir biraz daha diş sıkarak

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Burak Kiremitçi
1650 li sisteme para verip kendinizi yıpratmayın.Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Yukarıda bahsettiğim 8 bin liralık sistemden vazgeçtim. Sıfır 3060 almak işimi görür. Tabi ki vereceğim para karşılığında iyi bir hizmet alacağım. Sadece aklıma takılan, bilgisayarı çok kullanmayacağım ve sadece eski oyunları açacağım için fazla olabilir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,820
Üyeler
171,984
Son üye
fenasyikerim
Top Bottom