Neler Yeni

İkinci el Sony A6000 alırken nelere dikkat edilmeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ElxanEsgerli
Merhaba. Azerbaycan'da yaşıyorum. Hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Daha önce ilk kameram olarak Nikon D5200 18-105mm kullanıyordum. Çok temiz bir cihazdı, 2K shutter'da almıştım, 4K shutter'da güzel bir teklif geldiği için sattım. Bir süredir kameram yoktu, ancak şu an iyi bir teklif yakaladım ve tekrar kamera almak istiyorum. Satan arkadaşın verdikleri bunlar: A6000 25K shutter'da, dediğine göre çiziksiz, 18-55 kit lens, grip, 2 adet batarya, çanta. Ancak bataryalar için adaptör yokmuş. 25K shutter biraz yüksek gelse de çok da sorun edeceğimi düşünmüyorum. Bunun dışında bu model hakkında bilmem gereken genel bir sorun var mı? İkinci el kamera alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini az çok biliyorum, ancak özellikle bu modelin kronik bir sorunu olup olmadığını merak ediyorum. Kamerayı genel fotoğrafçılık amacıyla kullanacağım, video ile pek ilgilenmiyorum. Yakın zamanda Sigma 30mm f/1.4 lens almayı düşünüyorum, onunla çok daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum. İlanın linkini ekleyeceğim, siz de fotoğraflarına göz atarsanız sevinirim. Eğer link açılmazsa haber verirsiniz.
İlan

Fiyat olarak 400 manat gibi bir rakama anlaştık şimdilik arkadaşla. Bunun dışında Sony A6300 600 manata, A6500 ise 750 manata tek body olarak bulunuyor, fakat buna değeceğini sanmıyorum. Ondansa A6000 + Sigma 30mm f/1.4 kombinasyonu benim için çok daha iyi olur diye düşünüyorum, zaten video ile pek ilgilenmiyorum. D5200 ve 18-105mm lens beni tatmin ediyordu, sizce A6000 + Sigma 30mm ile çok daha iyi sonuçlar alır mıyım, yoksa aradaki fark abartılacak kadar büyük olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,363
Üyeler
169,286
Son üye
Atte
Top Bottom