İkisi arasında hangisini tercih edersiniz ?

DarylE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215

Bütçe konusunda derdim yok . Sadece oyun için kullanacağım . 240 Hz monitör düşünüyorum .

Cashback ile ilgili sorularım var . Birincisi , ürünler gelmeden cashback işlemi gerçekleşiyor mu ? Yani illa seri numarası vs girmem gerekiyor mu ?
İkincisi urunleri hiç deneme şansım olmayacak bir kaç ay bu bana sorun yaratır mi ?
Aralik ayına kadar kullanmayacağım sistemi beklemek daha mı mantıklı olur ?

Oyun için 2. seçenek daha iyi. Cashback mevzusu ise ürünü satın alınca başvuru yapıyorsunuz 2 3 hafta içinde para iadenizi alıyorsunuz

Oyun için 2. seçenek daha iyi. Cashback mevzusu ise ürünü satın alınca başvuru yapıyorsunuz 2 3 hafta içinde para iadenizi alıyorsunuz
R5 5600 daha iyi değil miydi sanki YouTube videolarında öyle gördüm de

Bence birinci seçenek. 12400f in 5600 karşısında avantajı olabilir ama geri kalan bütün parçalarda ( başta kasa ve PSU , ram, anakart vs. ) birinci seçeneğin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca asusun geri ödemesi ile (PSU/ kasa / ekran kartı) aynı fiyata geliyor hemen hemen. Parçaların cahsbacke dahil olup olmadığından ve geri ödeme tutarlarından emin değilim, yanlışım varsa düzeltin.

Bence birinci seçenek. 12400f in 5600 karşısında avantajı olabilir ama geri kalan bütün parçalarda ( başta kasa ve PSU , ram, anakart vs. ) birinci seçeneğin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca asusun geri ödemesi ile (PSU/ kasa / ekran kartı) aynı fiyata geliyor hemen hemen. Parçaların cahsbacke dahil olup olmadığından ve geri ödeme tutarlarından emin değilim, yanlışım varsa düzeltin.
Cashback oluyor gözüküyor lakin ürünler elime gelse de ben isimden dolayı Aralık ayına kadar bakamayacagim . Cashback için ürün seri numarası vs yazmama gerek var mı ? Ayrıca 12 ağustosta bitiyor kargo gecikir ise elimde patlar

Kesinlikle 2

Cashback oluyor gözüküyor lakin ürünler elime gelse de ben isimden dolayı Aralık ayına kadar bakamayacagim . Cashback için ürün seri numarası vs yazmama gerek var mı ? Ayrıca 12 ağustosta bitiyor kargo gecikir ise elimde patlar
Seri numaraları gerekiyor malesef. Fakat ürünün seri numarasının fotoğrafını çekip gönderse biri yeterli olur.

@Ckribrahim5 'den alıntı.
ASUS USB-AC58 geri ödemesi 350 TL.
ASUS Dual RX 6700XT geri ödemesi 1755 TL.
ASUS GT301 kasa geri ödemesi 175 TL.
ASUS TUF 750W PSU geri ödemesi 440 TL.
Toplam geri ödeme= 2720 TL.

Bu şekilde alındığında sistemlerin fiyatı 17279 TL.
Bu sebeple cashbackten yararlanırsan ikinci sistem daha iyi. Ayrıca aynı sistemin 12400f'li olanı da var.

Son düzenleme:
Geri