Neler Yeni

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bazı imamhatipler de dönüştürülür. çok fazla imkanları var çünkü bina olarak onlarda.
aynen fetöden alınan tüm nitelikli okullar imam hatip yapıldı
üstünede yapılan imam hatipler çok kaliteli

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ozaman şöyle söyliyim Depreme dayanklı değil diye yıkarlar sonra zemin etütü belge ile sağlam olmadığı için Yeşil alana çevirip 5-10 yıl sonrada 2 yangın çıkartıp orayı ticaret imarı verip tek katlı dükkan yaparlar. Mantıkmı arıyorsunuz böyle devam edin :)

Benzeri şekilde AOÇ üstüne saray yapanlar utanıyor mu? Dediklerinizi yapan şuanki iktidar. Şuanki iktidardan şikayetçi olmayıp gelecekten oluyorsunuz. Kanal projesi olsun, yeni havalimanı projesi olsun hepsi etrafındaki önceden kendi ya da yandaşlarının aldığı arsalar değil mi? Şuanki kanal projesi neden bu kadar üstünde duruluyor, büyük ihtimalle son vurgun.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
hangi iktidar gelirse gelsin illaki saray yapacak :D

Ne? Sırf bu konu için hesap açtığınızdan ötürü(büyük ihtimalle) troll olduğunuzu düşünmeye başladım. Belediye fazlalık araçlarını satan ve ekonomi sınıfında uçan Mansur Yavaş'a ne demeli? Gerçi şuanki iktidar da fakirim, zengin gidersem sorun arayın diye gelmişti. Yapacak bir şey yok.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Sabah erken saatlerde okunan ezan sesi baya rahatsız ediyor. Üstelik her yere de Cami yapılmış. Kim gidiyor ki o camilere. Bir de bir sürü işe yaramayan adamlara o kadar maaş ödeniyor. Bunlar hepsi bizim cebimizden çıkıyor. Bizim paramızla ülkeyi Arabistan'a çevirdiler.
Müslüman insanlar için ezan olmazsa olmaz dostum , nasıl Hristiyan vatandaşların belli saatlerde çan vs çalıyorlar gayet hakları ve bu hak devlet koruması altında olmalı diğer din mensubları için de geçerli , ülkenin çoğunluğu Müslüman olunca ezan sesi bir sorun teşkil etmemesi lazım

Qutur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali
Ne? Sırf bu konu için hesap açtığınızdan ötürü(büyük ihtimalle) troll olduğunuzu düşünmeye başladım. Belediye fazlalık araçlarını satan ve ekonomi sınıfında uçan Mansur Yavaş'a ne demeli? Gerçi şuanki iktidar da fakirim, zengin gidersem sorun arayın diye gelmişti. Yapacak bir şey yok.
bu konu için hesap profilimden bakabilirsen ne için konu açtığıma bir heykel için 16milyon tl lik harcayan belediyeler var iken dediğiniz gerçekten komik :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müslüman insanlar için ezan olmazsa olmaz dostum , nasıl Hristiyan vatandaşların belli saatlerde çan vs çalıyorlar gayet hakları ve bu hak devlet koruması altında olmalı diğer din mensubları için de geçerli , ülkenin çoğunluğu Müslüman olunca ezan sesi bir sorun teşkil etmemesi lazım
keşke herkes sizin gibi düşünse

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Hiçbir şey yapamazlar. Özellikle nitelikli imamhatiplere dokunamazlar.
Eskiden olduğu gibi yok puan kırma, üniversiteye almama gibi ilkel durumlar geride kaldı.
Öyle saçma sapan iş mi olur?
Kk öyle yapacak adam değil ama çoğu imam hatip anadoluya dönüşür olmasi gerektigi gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
ben anadolu ve fen imam hatip liselerinin anadolu ve fen lisesine dönmesini istiyorum

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
hocam algılara çok kolay kapılmayın , ibb başkanı da yeni kapıya israf var diye arabaları dizdi dizilen arabalar hizmet araçlarıydı , daha sonra tekrar kiralaması gerekti şöyle açıklama yaptı belediye hizmet etmiyecek mi ? kiralarken en ucuzu bir öncekini %60 daha fazlasıydı %120 pahalıya kiralananlar bile oldu neyse uzun hikaye , demem o ki öyle iki defa ekenomi sınıfında resim verdiler diye inanma , Meral Akşaner'de resim video vermişti ekonomi sınıfında dün daha özel jetle bir ile gitti , zırhlı uzun konvoyu ile gideceği yere geçti , Bide K Kılıçdar oğlu var hem jetle sağ sola gidip bütün özel uçakları vs satıcaz diyor , bunların hepsi palavra insanları kadırmak için ve maalesefki bir kesim sadece bir resim gördü diye inanıyor

Qutur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
ali
average solcu gazete kullanıcısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,661
Üyeler
161,478
Son üye