İlandaki HP Omen alınır mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

spxlty

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
45.000
Arkadaşlar cihazda 12GB RTX 4080, i9 13.nesil, 32 GB DDR5, 1 TB SSD var. Ekran IPS, QHD, 240 Hz. Fiyatı çok uygun ama şöyle birkaç şey var:
Ürün muhtemelen Fransa'dan getirtilmiş çünkü klavye düzeni A Z E R T Y şeklinde. Bir de kondansatör arızalı demiş bu kronik mi? Yoksa kullanıcı kaynaklı mı? Çok ciddi sorun yaratır mı? Tamiri olur mu? Olursa ne kadar olur? Bu arada yeni bir ilan. Bir de param güvendeyle satıyor. Çakallık yapacağını şahsen düşünmüyorum. Link aşağıda inceleyip bana yardım ederseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...p-omen-17-rtx-4080-i9-13900h-1271087883/detay

Bir de ben buna klavye bağlayıp Türkçe şekilde yazı yazabilir miyim? (Technopat'ta haksız ban yediğim için buraya tekrar yazıyorum. Burada 1 yıllık hesabım vardı Allahtan.)

O forumun modları sıkıntılı. Cihaz içinse bence bulaşmayın mümkünse 2. ele hiç bulaşmayın burası türkiye.

Hocam param güvende ile satıyor. Bence yurt dışı ürünü olduğu için ucuz. Harbi bir laptopa ihtiyacım var. Mersin'e yakın oturuyorum test yapıp alırım veya video isterim. Sonuçları forma yazıp ona göre alsam olur mu?

45 bin lira verip neden arızalı bir ürüne bakıyorsunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri