Moon Knight
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
Hocam özele bakabilir misin
teklif bile sunma aga. bütçeni yaz arkadaşlar sistem yapsın sanamax ederi nedir sizce ona göre bir teklif sunmak istiyorum
Alınmaz dostum.
Bunun 10 kat daha güçlüsü 2k monitör M2 SSD 32gb ram olanını 26k ya satıyorum saçmalık bu bu fiyata 3060ti sistem bulabilirsin 2.el zorlarsan ful set de 6700xt veya 3060 bakılır
Alma.sıfırdan hepsi için teker teker uğraşmak istemedim tek seferde masa sandalye kasa klavye vs hepsini ikinci el olarak çözmek istiyorum,20k ya kadar bütçem vardı ilanda bütçeme uygun olarak gördüm sizin düşüncelerinizi merak ettim
Böyle büyük yazı nasıl yazılıyor :/. Bilgilendirirsen sevinirim.ALINMAZ
Ederi yok bunun. 20k paran varsa buna 10₺ bile versen çok. Konu aç monitör dahil sistem önerisi iste bütçeni oynadığın oyun ve programları yazmax ederi nedir sizce ona göre bir teklif sunmak istiyorum
Böyle üşenirsen çok sağlam dolandırılırsın yalnız.sıfırdan hepsi için teker teker uğraşmak istemedim tek seferde masa sandalye kasa klavye vs hepsini ikinci el olarak çözmek istiyorum,20k ya kadar bütçem vardı ilanda bütçeme uygun olarak gördüm sizin düşüncelerinizi merak ettim