İlave M.2 Takmak

Reaksiyon skoru
22
Herkese selamlar, hayırlı bayramlar. Sistemimde şuan Toshiba OCZ SSD var, ilave olarak XPG'nin M.2'sini takmak istiyorum. SSD'de şuan Windows ve Steam oyunları mevcut, sistemin hızlı açılması için Windows'u M.2'ye yüklemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor, M.2'ye format attıktan sonra SSD'ye de format atmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

M2ye format attıktan sonra ssdyi biçimlendirin bence. temizlensin içi.

Herkese selamlar, hayırlı bayramlar. Sistemimde şuan Toshiba OCZ SSD var, ilave olarak XPG'nin M.2'sini takmak istiyorum. SSD'de şuan Windows ve Steam oyunları mevcut, sistemin hızlı açılması için Windows'u M.2'ye yüklemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor, M.2'ye format attıktan sonra SSD'ye de format atmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi XPG SSD yi alıcaksınız ? S40G modeli ise sakın almayın sorunludur kendileri.

Anakart modelin ne?

SX8100

Format attıktan sonra driverları yeniden yüklemem gerekiyor değil mi bir de BİOS ayarı yapmam gerekiyor mu sistemin açılması için M.2'yi öncelikli görmesi gibi bir ayar ?
evet. formatı attıktan sonra biostan M2'den boot edicek hale getirmelisin.

Anakartta m.2 desteği yoksa takamazsın. Anakartını söylermisin ?

Geri